3D geometrie mobilný stojan - elektronické sledovanie terčov

3D geometrie s elektronickým automatickým sledovaním polohy terčov. HD kamery s vysokým rozlíšením sú umiestnené na výškovo pohyblivom stredovom stĺpe. Pomocou funkcie automatického sledovania polohy terčov si elektronika sama určuje a nastavuje ideálnu polohu výšky kamier. Meranie tak môže prebiehať ako na spustenom, tak na zdvihnutom zdviháku. Pohyb a sledovanie terčov prebieha automaticky.

Odrazové terče sú z veľmi odolného materiálu, neobsahujú žiadnu elektroniku, tzn. nepotrebujú batérie, ani káble. Sú stále v zornom poli kamier, geometria je teda vhodná aj pre vozidlá s nízkymi spojlery.

Určené pre osobné a dodávkové vozidlá. 3D geometria umožňuje presné meranie celej rady parametrov geometrie kolies prednej aj zadnej nápravy a diagnostiku konania.

Funkcia kompenzácie hádzavosti potlačením vozidla na minimálnu vzdialenosť, umožňuje počas niekoľkých málo okamihov zmeranie a 3D dynamickú projekciu nameraných uhlov. Použitie na zdviháku, na zemi, alebo na montážnej jame.

Primárne uhly: celková aj samostatná zbiehavosť, odklon, záklon, uhol jazdné osi

Sekundárne uhly: rozsah uhlov vychýlenia, maximálny uhol natočenia kolies, presádzanie, združený a diferenčné uhol

Funkcia merania rozdielov stôp a rozchodov náprav (vzdialenosti stredov všetkých kolies) Ľahká kontrola či vozidlo nebolo napr. Havarované.

Meranie rovinnosti zdviháka. Meranie priemeru kolesa a rýchlosti otáčania.

Nová generácia mini odrazových terčov so špeciálnym ochranným filtrom zaručuje najspoľahlivejšie odraz aj v nepriaznivých svetelných podmienkach.

3D geometria používa prehľadný ovládací softvér pod OS Windows v českom jazyku. Obsluha je tak veľmi jednoduchá, všetko je prehľadne graficky spracované a integrované do sprievodcu celým meraním. Zobrazenie na veľkom 22"monitore umožňuje ľahké čítanie a zobrazovaných dát iz väčšej vzdialenosti. Obsahuje databázu vozidiel s hodnotami určenými výrobcom s možnosťou editácie. Databázu zákazníkov a evidenciu zákaziek. Tlač správy s výsledkami meraní.

Dodávka 3d geometria obsahuje:

  • Pohyblivý stojanový vozík s držiakmi na príslušenstvo.
  • Pevný stojan s integrovanými výškovo nastaviteľnými HD kamerami.
  • PC s klávesnicou a myšou, tlačiareň, monitor.
  • 4 tienené mini odrazové terče z tvrdeného materiálu
  • 4 univerzálne nastaviteľné rýchloupínacie držiaky na terče 11"- 25"
  • Aretáciu volantu a pedálu brzdy
  • Predné otočné plošiny