Zariadenie na meranie geometrie kolies WA18

Elektronická laserová geometria kolies Golemtech WA18. Zariadenie na meranie geometrie kolies pracuje s použitím najmodernejších technológií. Meranie je zaistené hlavami s 6-tich CCD senzory. Táto geometria kolies využíva k prenosu dát novú bezdrôtovú komunikáciu zigbee, ktorá je spoľahlivejší a menej energeticky náročná, takže predlžuje výdrž batérií. Súčasťou hlavného stojana je integrovaná nabíjacia sústava, ktorá umožňuje voľbu medzi rýchlym a štandardným nabíjaním meracích hlavíc zavesených na stojane.

Sada mimo hlavného stojana a meracích hláv obsahuje rýchloupínacie držiaky 11 "-21", prípravok na aretáciu volante, aretáciu pedálu brzdy a pár otočných plošín. Meranie zbiehavosti kolies, odklonu, záklounu a príklonu, presádzanie kolies, jazdné os a diferenčné uhol osí atď.

Toto zariadenie na meranie geometrie, vo verzii WA18 pracuje úplne samostatne, bez nutnosti pripojenia k počítaču. Súčasťou predných meracích hláv je displej, kde sú zobrazované veškeréhodnoty a klávesnice, pomocou ktorej sa celé meranie ovláda.

K elektronickej laserové geometriu kolies Golemtech WA18 je možné prikúpiť sadu CONNECT, na pripojenie zariadenia k vlastnému PC / notebooku zákazníka. Táto sada obsahuje špeciálne prevodník dát, ktorý sa pripojí k PC pomocou USB konektora a zaisťuje bezdrôtovú komunikáciu medzi počítačom a meracími hlavami. Priložený softvér obsahuje databázu predpísaných hodnôt pre väčšinu vozidiel, zákazník si môže túto databázu samozrejme rozširovať. Ďalej evidenciu zákazníkov, grafického sprievodcu a grafické meranie sa znázornením odchýlok od predpísaných hodnot.Pomocí tejto sady získate plnohodnotné zariadenie, ktoré ovládate pomocou PC programu, rovnako ako u geometrie WA58. (Cena tejto sady je 10 000, - korún)

MERANÉ POLOŽKY

PRESNOSŤ

ROZSAH MERANIE

PREDNÉ KOLESO

Sbíhavost

±1′

±24°

Odklon

±1′

±10°

Záklon

±2′

±20°

Úhel symetrické sbíhavosti

±2′

±20°

Set-back

±1′

±10°

ZADNÉ KOLESO

Sbíhavost

±1′

±24°

Odklon

±1′

±10°

Set-back

±1′

±10°

Úhel jízdní osy

±1′

±10°