3D geometrie G50 s elektronicky stavitelnými kamerami

Terčová 3d geometria s automatickými kamerami na stredovom stĺpe. Určené pre osobné a dodávkové vozidlá. Presné meranie celej rady parametrov geometrie kolies prednej aj zadnej nápravy (zbiehavosť, odklon, príklon, záklon, uhol natočenia kolies atď.) Celý testovací proces je veľmi rýchly, trvá len niekoľko málo minút.

Systém používa dve presné kamery s vysokým rozlíšením. Tieto kamery sú elektronicky výškovo nastaviteľné s automatickým sledovaním terčov. Meranie teda môže prebiehať tak na spustenom, tak na zdvihnutom zdviháka a kamery si samy regulujú ich výšku. Namerané hodnoty sa zobrazujú na prehľadnom LCD monitora a tiež digitálne na spodnej časti zariadenia, takže hodnoty je vidieť aj z pod automobilu, alebo aj z montážnej jamy.

Odrazové terče, ktoré sa umiestňujú na kolesá neobsahujú žiadnu elektroniku, tzn. nepotrebujú žiadne napájanie, batérie ani prepojenie s meracím stojanom. Nie je potrebná žiadna kalibrácia. Odrazové terče sú vyrobené z kvalitného tvrdeného materiálu, ktorý je veľmi odolný a tým vhodný do dielenského prostredia.

3D geometria používa prehľadný ovládací softvér pod OS Windows. Obsluha je tak veľmi jednoduchá, všetko je prehľadne graficky spracované a integrované do sprievodcu celým meraním. Zobrazenie na veľkom 22 "monitore umožňuje ľahké čítanie a zobrazovaných dát aj z väčšej vzdialenosti. Pre pohodlie obsluhy je súčasťou dodávky bezdrôtové diaľkové ovládanie.

Dodávka 3d geometria obsahuje:
Stojanovú konštrukciu s držiakmi na príslušenstvo a integrovanými výškovo nastaviteľnými kamerami.
PC s klávesnicou, ovládacím softvér a databáz predpísaných hodnôt Autodata.
Tlačiareň, 22 "LCD monitor
4 odrazové terče
4 univerzálne nastaviteľné rýchloupínacie držiaky na terče 11 "- 25"
Aretáciu volantu a pedálu brzdy
Predné otočné plošiny