Riwall PRO RAP 3020i SET aku nožnice na vetvy 20 V s bezuhlíkovým motorom + 2Ah batéria + nabíjačka

RAP 3020i SET - aku nožnice na vetvy 20 V s bezuhlíkovým motorom + 2Ah batéria + nabíjačka silný, tichý a bezúdržbový bezuhlíkový motor PowerMax spriahnutý s výkonným 20V akumulátorom s vyspelou elektronikou a ochrannou jednotlivých článkov pri nabíjaní v balení nabíjačku, ktorá zvládne nabiť akumulátor za 45 minút.

Špičkovo vybavený stroj so skvelým pomerom ceny a výkonu aku technika je najpohodlnejšia cesta údržby vašej záhrady-vysoký výkon, ľahké štartovanie jednoduchým stlačením tlačidla, tichý chod, žiadne emisie ani otravný kábel, žiadny spotrebný materiál (olej, benzín, sviečky, filtre a pod.) čepele z veľmi kvalitnej ocele zaistia veľmi čistý rez, dôležitý pre zahojenie rany nožnice sú ideálne na pohodlné, rýchle a kvalitné strihanie a tvarovanie vetví stromov, kríkov alebo stoniek kvetín, a to až do priemeru 3 cm vhodné aj do prevádzok s vyššou záťažou - záhradníctvo , sady, vinice možnosť nastavenia 2 pracovných módov. Jeden je vhodný na strihanie veľkých vetiev až do priemeru 30 mm a druhý je určený na menšie vetvy do priemeru 25 mm.

Tento mód je taktiež rýchlejší a predlžuje výdrž batérie. ergonomická protišmyková rukoväť s veľkým spínačom pre pohodlnú prácu v rukaviciach dodáva sa vrátane maziva, brúsku a kľúča doba behu cca 180 min s 2 Ah batériou (môže sa líšiť v závislosti na záťaži), čo teoreticky znamená až 5400 strihov na 1 aj s ďalšími strojmi Riwall z programu 20 V 2 roky plná záruka na batériu - v prípade problému bude automaticky vymenená za novú Podmienky predĺženej záruky nájdete tu.

Typ motora: aku. 20 V. bezuhlíkový. PowerMax
Strihacie módy : 25/30 mm
Max. priemer vetvy : 30 mm
Rýchlosť strihu: 30 strihov/min.
Materiál: legovaná oceľ s vysokým obsahom uhlíka
Typ akumulátora: lítium-iónový 20 V
Doba nabíjania: cca 45 min