NTC RZ 113 Kĺbová fréza

NTC RZ 113 Kĺbová fréza

  • Frézy na škáry NTC radu 113 - 123 sa vyznačujú kompaktnými rozmermi, nízkou hmotnosťou a sú určené predovšetkým na rezanie malého rozsahu asfaltových alebo betónových povrchov. Výhody: presné vedenie nožov dobré vyváženie stroja integrovaný systém skrápania prívod vody na oboch stranách noža meranie hĺbky rezu pojazdové kolesá uložené v utesnených ložiskách aretácia štartu do rezu malé prepravné rozmery po sklopení rukoväte Možno dokúpiť: diamantové nože, páka plynu na ovládacom paneli, počítadlo motohodín.
  • Frézy na škáry série EASY prinášajú možnosť pohyby podkladu pri rezaní v najmenších rozmeroch s hĺbkou rezu do 120 mm.
  • Základným impulzom pre vývoj týchto strojov bola požiadavka na frézy na škáry malých rozmerov s prevádzkovými parametrami približujúcimi sa parametrom ich konkurentov z vyššej triedy. Napriek minimalistickému dizajnu ide o plnohodnotné stroje s vysokou tuhosťou a dlhou životnosťou, pričom pri použití maximálneho priemeru rezného kotúča 350 mm zabezpečujú najlepšie parametre rezania.

Technické parametre:

D x Š x V: 925x548x950 mm
Hmotnosť: 66 Kg
Max. hĺbka rezu: 110 mm
Motor: Honda GX 160
Objem nádrže: 13 l
Otáčky: 3600 m/min
Palivo: benzín
Priemer kotúča: 300 mm
Priemer upínacieho otvoru: 25,4 mm
Výkon: 3,6 kW