Rezačka na obkladov ložisková, 1000mm

Rezačka na dlaždice s dĺžkou rezu 1000 mm je vybavená ložiskami, ktoré umožňujú presné a plynulé rezanie. Uhlové pravítko s aretáciou poskytuje možnosť nastavenia uhla rezu od 0° do 45°, čo umožňuje flexibilitu pri práci s rôznymi typmi obkladačiek.

Vodiaca lišta v tvare písmena X spolu so šiestimi zapuzdrenými kvalitnými ložiskami zabezpečuje pevné a presné vedenie rezu, čím sa minimalizuje riziko chýb a nesprávnych rezov. Rezací kotúč zo spekaného karbidu s ložiskom (priemer 22x6x6 mm) zaručuje presné rezanie a dlhú životnosť, čím poskytuje spoľahlivosť pri dlhodobom používaní.

Maximálna hrúbka rezaného materiálu je 16 mm, čo znamená, že táto rezačka je vhodná na rôzne typy obkladačiek s rôznou hrúbkou. So základňou s rozmermi 1210x200x25 mm poskytuje stabilnú a pevnú oporu pri práci, čo prispieva k presnému a plynulému rezaniu.

S hmotnosťou11 kg je táto rezačka robustná a odolná, ale zároveň dostatočne prenosná na jednoduchú manipuláciu. Celkovo je rezačka na dlaždice ideálnym nástrojom na profesionálne použitie, ktorý v sebe spája presnosť, odolnosť a spoľahlivosť na uľahčenie a zefektívnenie obkladania.

 

Technické špecifikácie:

  • Rozmery základne: 1210x200x25 mm
  • Maximálna dĺžka rezu: 1000 mm
  • Hmotnosť: 11 kg