Rezačka na obkladov ložisková, 600mm

Rezačka na dlaždice EXTOL PREMIUM je spoľahlivý nástroj na presné rezanie dlaždíc. Vďaka ložiskovému uloženiu poskytuje stabilitu a presnosť pri každom reze. Je vybavená robustnou základňou s rozmermi 810 × 200 × 25 mm, ktorá zabezpečuje pevné a bezpečné umiestnenie materiálu. Vďaka maximálnej dĺžke rezu 600 mm si ľahko poradíte s obkladačkami rôznych rozmerov. Navyše s hmotnosťou iba 6,1 kg je rezačka ľahká a ľahko sa prenáša.

Rezačka obkladov EXTOL PREMIUM je vysokokvalitný nástroj, ktorý vám umožní rezať a upravovať obklady presne podľa vašich potrieb. Vďaka ložiskovému uchyteniu a pevnej základni získate pri rezaní optimálnu stabilitu a kontrolu. Vďaka maximálnej dĺžke rezu 600 mm môžete pracovať s obkladačkami rôznych rozmerov. Rezačka je tiež ľahko prenosná vďaka nízkej hmotnosti 6,1 kg, čo z nej robí ideálneho spoločníka pre vaše obkladačské projekty.

Ak chcete dosiahnuť profesionálne výsledky a presnosť rezania pri práci s obkladačkami, nezabudnite na ložiskovú rezačku obkladačiek EXTOL PREMIUM. Vďaka jej ložiskovému uloženiu dosiahnete presné rezy a dokonalé obkladačky. Základňa s rozmermi 810 × 200 × 25 mm zaručuje pevné uchopenie materiálu a jednoduchú manipuláciu. S maximálnou dĺžkou rezu 600 mm zvládnete akýkoľvek projekt. S hmotnosťou len 6,1 kg je táto rezačka ľahko prenosná a umožňuje vám vykonávať presné rezy dlaždíc kdekoľvek potrebujete.

Špecifikácie:

  • Značka EXTOL PREMIUM.
  • Ďalšie parametre: rozmery základne 810 x 200 x 25 mm, maximálna dĺžka rezu 600 mm, hmotnosť 6,1 kg
  • Technické parametre : 600mm