Rezačka na obkladov ložisková, 600mm

Rezák na obkladačky FORTUM je vysokokvalitná ložisková fréza, ktorá umožňuje presné a hladké rezanie keramických obkladačiek. S dĺžkou rezu 600 mm je ideálna pre rôzne projekty a pracovné prostredia..

Jednou z dôležitých vlastností tejto rezačky je uhlové pravítko s aretáciou, ktoré umožňuje rezanie pod rôznymi uhlami od 0° do 45°. Vodiaca lišta v tvare písmena X spolu so šiestimi zapuzdrenými ložiskami zabezpečuje presné vedenie rezu a stabilnú manipuláciu.

Rezný kotúč zo spekaného karbidu s ložiskom (priemer 22 × 6 × 6 mm) je navrhnutý na vysokú presnosť rezania a dlhú životnosť. S maximálnou hrúbkou rezu 16 mm si táto fréza poradí s rôznymi typmi obkladačiek.

Základňa s rozmermi 810x200x25 mm poskytuje pevnú a stabilnú oporu na presné a bezpečné rezanie. S hmotnosťou iba 6,8 kg je táto rezačka ľahká a ľahko sa prenáša. Patrí do produktového radu FORTUM, ktorý je známy svojou kvalitou a spoľahlivosťou.

Celkovo je rezačka na obklady FORTUM vynikajúcim nástrojom pre každého, kto hľadá profesionálnu rezačku s vynikajúcou presnosťou, odolnosťou a vedením rezu.

Špecifikácie:

  • Dĺžka rezu: 600 mm
  • Hmotnosť: 6,8 kg
  • Hĺbka rezu: 16 mm
  • FORTUM