Pracovná stonožka BORA 3x2

Pracovná stonožka BORA 3x2 je skladací prenosný pracovný stôl s nosnosťou až 1 130 kg. Má kompaktné rozmery a veľmi nízku hmotnosť, ale zároveň pružnú a odolnú oceľovú konštrukciu, ktorá vydrží drsné pracovné zaobchádzanie. Vďaka množstvu príslušenstva je dostatočne univerzálna a je možné ju použiť v interiéri aj vonku.



bora_portamate_logo_description
Pracovnú stonožku BORA je možné využiť ako náhradu za skladací pracovný stôl či pracovnú a stavebnú kozu. Má oceľovú konštrukciu, ktorá je dostatočne flexibilná, aby absorbovala dopady ťažkých predmetov a zároveň si zaistila dlhodobú a bezproblémovú funkciu. Vyberte si z niekoľkých veľkostí stonožiek podľa potreby. Od najmenšej verzie 2x2 pre domácich majstrov až po veľký profesionálny skladací stôl na stavby 5x3 s maximálnou nosnosťou 2 725 kg. Čím väčšia je pracovná stanica, tým väčšiu váhu dokáže pojať.

Pracovná stonožka BORA je najflexibilnejším riešením pre vaše pracovné miesto, dielňu či stavbu. Rozložíte a zložíte ju behom niekoľkých sekúnd bez nutnosti používať akékoľvek náradie či čokoľvek montovať, takže celé vaše pracovisko bude pripravené behom niekoľkých sekúnd. Je dostatočne univerzálna, aby sa dala ľahko umiestniť v interiéri alebo vonku, a zároveň vyhovovala všetkým vašim potrebám.

Porovnanie vlastností stonožiek BORA

stonozka_bora_tabulka_srovnani_model_3x2_rockfast_cz

K stonožkám možno zaobstarať množstvo doplnkov, ktoré rozšíria ich funkciu, a vďaka ktorým bude váš skladací pracovný stôl vždy pripravený na akýkoľvek projekt.

Video o pracovnej stonožke BORA

Súčasťou balenia:

prislusenstvi_k_pracovni_stonozce_mala