Dieselový generátor Hahn & Sohn HDE40SS3

Dieselový generátor Hahn & Sohn HDE40SS3

Hahn & Sohn HDE40SS3 je moderný dieselový generátor, ktorý vás zaujme svojím vysokým výkonom, spoľahlivosťou a bezproblémovou prevádzkou. Hahn & Sohn HDE40SS3 je všestranne použiteľný na stavbách, podujatiach, v poľnohospodárstve alebo v priemysle. Generátor je vhodný aj na núdzové napájanie.

MODEL BEZ ZÁSUVIEK

Vysoko výkonný motor:

Generátor sme vybavili motorom najvyššej kvality. Motor dokáže zaručiť výkon úctyhodných 38 kW. S takýmto výkonom sa na generátor môžete spoľahnúť aj pri veľmi náročných aplikáciách alebo ako na výkonný záložný zdroj energie.

Spoľahlivá a dlhotrvajúca prevádzka:

Ak hľadáte generátor, ktorý zaručí dlhodobú a stabilnú dodávku elektrickej energie, potom je Hahn & Sohn HDE40SS3 skvelou voľbou. Vďaka veľkej 120-litrovej nádrži na naftu môže centrálna jednotka pracovať až 21,5 hodiny bez nutnosti doplnenia paliva.

Elektrický štartér:

Na spustenie elektrickej odstredivky vám stačí jedno tlačidlo.

Jednofázová a trojfázová prevádzka:

HDE40SS3 ponúka jednofázovú aj trojfázovú prevádzku. Maximálny výkon pre 400 V je 44 kVA / 35 kW, menovitý výkon je 40 kVA / 32 kW. Elektrocentrála je vhodná pre staveniská, priemysel alebo firmy.

Automatický regulátor napätia ( AVR )

Vďaka automatickému regulátoru napätia (AVR) nedochádza ku kolísaniu napätia. Tým sa predchádza možnému poškodeniu pripojených zariadení. Môžete preto bezpečne pripojiť aj citlivé zariadenia alebo spotrebiče, ktoré sa ťažšie spúšťajú.

Opláštenie proti hluku a nízkym vibráciám - mimoriadne tichá prevádzka

Napájacia jednotka je vybavená silným protihlukovým krytom, ktorý zároveň tlmí vibrácie. Hladina hluku 51 dB zabezpečuje mimoriadne tichú a minimálne rušivú prevádzku.

Bezpečnosť:

Elektrocentrála Hahn & Sohn HDE40SS3 je profesionálna a spoľahlivá elektrocentrála, ktorá prešla všetkými potrebnými testami a certifikátmi vrátane emisných .

Praktický ovládací panel:

Elektrický generátor je vybavený ergonomickým ovládacím panelom. Bude vás informovať o stave generátora elektrickej energie a umožní vám ho jednoducho ovládať. Vďaka nemu je obsluha zariadenia veľmi pohodlná a jednoduchá už od prvého zapojenia.

Zásuvky:

HDE40SS3 nie je štandardne vybavený zásuvkami, ale je vybavený káblami, ktoré možno zapojiť priamo do elektrickej siete. V prípade potreby je možné ovládací panel prispôsobiť a nainštalovať vybrané zásuvky.

Technické parametre:

Hmotnosť: 1060 kg
Maximálny výkon (400V/230V): 44 kVA / 35 kW
Menovitý výkon (400V/230V): 40 kVA / 32 kW
Výstupné napätie: 400V/230V
Frekvencia: 50 Hz
Regulácia napätia:
Menovitý prúd: 57,7 A
Objem nádrže: 120 l
Typ motora: štvorvalcový, priame vstrekovanie, chladený vodou
Výkon motora: 38 kW
Rozmery: 2000 x 850 x 1150 mm
Hlučnosť dB:
Otáčky: 1500 ot/min
Štartér: elektrický
Čas chodu na plnú nádrž pri 100 % zaťažení: 13,5 h
Spotreba paliva pri 100 % zaťažení: 8,8 l/h
Spotreba paliva pri 75 % zaťažení:

Objem olejovej nádrže: 13 l
Objem nádrže na chladiacu kvapalinu: 18,4 l
Typ chladiacej kvapaliny: Nemrznúca zmes -38 °C