Könner & Söhnen Invertorová elektrocentrála KS 2000i S

Invertorové elektrocentrály nemeckej značky „Könner & Söhnen“ sú pohodlným a prenosným zdrojom energie. Dvojitá premena elektrickej energie poskytuje najstabilnejšiu frekvenciu 50 Hz a napätie 230 V , čo je ideálne pre spoľahlivú prevádzku citlivej a vysoko presnej elektroniky, počítačov, elektronických meracích zariadení, zdravotníckych zariadení a kotlov. Táto elektrocentrála je tiež nepostrádateľným pomocníkom pri rybárčení, grilovaní alebo kempovaní.

ROBUSTNÝ MOTOR:

  • Robustný motor od Könner & Söhnen spĺňa všetky európske normy kvality vrátane najnovších emisných noriem EURO 5. Robustný motor spoločnosti K&S je označený individuálnym sériovým číslom , pomocou ktorého je možné sledovať kvalitu výroby a služieb. Výkonný alternátor s medeným vinutím a vysoko výkonný motor zaručujú bezproblémovú a dlhodobú prevádzku. Odporúča sa pre zariadenia, ktoré sú citlivé na kvalitu spotreby energie (kotly, zdravotnícke zariadenia, audio zariadenia atď.).

ČISTÁ SÍNUSOVÁ VLNA:

  • Vstavaná riadiaca jednotka s mikroprocesorovým riadením zaisťuje, že technické procesy elektrocentrály sú riadené a monitorované stabilnou frekvenciou 50 Hz a napätím 230 V.

UŽÍVATEĽSKY PRÍVETÍVÝ ŠTARTOVACÍ SYSTÉM:

  • Jednoduchý ručný štartovací systém umožňuje rýchle a jednoduché spustenie motora.

ZNÍŽENÁ ÚROVEŇ HLUKU:

  • Vďaka špeciálnemu ochrannému krytu, ktorý ponúka minimálnu hladinu hluku 62 dB , je ovládanie zariadenia čo najpohodlnejšie a neruší tak ostatných.

EKOLOGICKÝ REŽIM:

  • Ergonomický ovládací panel je vybavený prepínačom režimu ECO. Tento režim znižuje spotrebu paliva až o 50% pri malom zaťažení vďaka nižším otáčkam motora.

ALTERNÁTOR SO 100% MEDENÝM VINUTÍM:

  • Elektrocentrály značky Könner & Söhnen sú vybavené vysoko kvalitným synchrónnym alternátorom so 100% medeným vinutím. Iba medené vinutie vydrží bez poškodenia to najvyššie preťaženie napätia a zaručuje tak trvalú a spoľahlivú prevádzku elektrocentrály.

PARALELNÉ ZAPOJENIE - KS PU1:

  • Paralelné pripojenie zdvojnásobuje výkon. Môžete tak spárovať jednotlivé elektrocentrály a pripojiť k nim výkonnejšie zariadenia. Na to použite paralelné spínacie zariadenie (KS PU1), ktoré pripojíte k špeciálnemu výstupu na elektrocentrále. Zariadenie je vhodné pre všetky invertorové elektrocentrály Könner & Söhnen okrem modelov radu KS 8100 (KS 8100iE, KS 8100iEG, KS 8100iE ATSR, KS 8100iEG ATSR).

ĎALŠIE PRÍSLUŠENSTVO:

  • V cene: skrutkovač, kľúč na zapaľovaciu sviečku a púzdro na príslušenstvo.

Technické parametre:
Hmotnosť: 25 kg
Napätie, V: 230
Max. výkon, kW: 2.0
Menovitý výkon, kW: 1.8
Frekvencia, Hz: 50
Prúd, A (max): 8.7
Zásuvka: 1x16A
Štart motora: ručný
Objem palivovej nádrže, l: 4.0
LED displej: napätie, frekvencia, pracovný čas
Hladina hluku Lpa (7m)/Lwa, dB: 62/87
Zásuvka 12V, A: —
USB výstupy: 5V/1A, 5V/2.1A
Model motora: KS 100i
Objem valca motora, cm3: 79.7
Typ motora: benzínový, jednovalcový, štvortaktný, vzduchom chladený
Výkon motora, HP: 2.5
Paralelné funkcie: +
Objem olejovej nádrže, l: 0.35
Faktor sily, cos φ: 1
Rozmery (D * Š * V), mm: 510х310х525
Čistá hmotnosť, kg: 15.6
Hrubá hmotnosť, kg: 18
Ochranná trieda: IP23M