Könner & Söhnen Invertorová plynová elektrocentrála KS 8100i EG

Invertorová plynová elektrocentrála KS 8100i EG je spoľahlivý zdroj energie na prevádzku citlivej a vysoko presnej elektroniky vďaka čistej sínusovej vlne a frekvencii 50 Hz. Všetky modely tohto invertorového radu sú založené na robustných motoroch, ktoré spĺňajú všetky európske štandardy kvality vrátane emisnej normy EURO V. Elektrocentrála je vybavená univerzálnym motorovým spínačom 3v1, ktorý umožnuje najjednoduchšie a najpohodlnejšie spustenie elektrocentrály.

Benzínové invertorové elektrocentrály sú užívateľsky prívetivý a prenosný zdroj energie. Rad invertorových elektrocentrál zahŕňa modely s rozsahom výkonu od 1,8 do 8,0 kW. Dvojitá premena elektrickej energie poskytuje čistú sínusovú vlnu a frekvenciu 50 Hz, čo je ideálne pre spoľahlivú prevádzku citlivej a vysoko presnej elektroniky.

Všetky modely sú založené na robustných motoroch, ktoré spĺňajú všetky európske štandardy kvality vrátane emisnej normy EURO V. Invertorové motory K&S majú režim ECO , ktorý umožňuje použitie elektrocentrály pri nízkych otáčkach, čím sa znižuje spotreba paliva až o 50%.

ČISTÁ SÍNUSOVÁ VLNA:

  • Vstavaná riadiaca jednotka s mikroprocesorovým riadením zaisťuje, že technické procesy elektrocentrály sú riadené a monitorované stabilnou frekvenciou 50 Hz a napätím 230 V.

ROZSAH DODÁVKY:

Balenie obsahuje všetko, čo potrebujete na použitie LPG ako paliva:
1. Pohodlnejšie pripojenie zaisťuje hadica s dĺžkou 1,5 m pre pripojenie plynovej fľaše. Jednoducho pripojte generátor k fľaši s plynom a naštartujte motor.
2. Hadica je vybavená redukčným ventilom pripojeným k plynovej fľaši pre zvýšenie spoľahlivosti plynového potrubia. Zaisťuje zníženie tlaku a eliminuje možnosť preťaženia plynovej prípojky. Jednoducho pripojte generátor k fľaši s plynom a naštartujte motor.

ROBUSTNÝ MOTOR:

  • Robustný motor od Könner & Söhnen spĺňa všetky európske normy kvality vrátane najnovších emisných noriem EURO 5 . Robustný motor spoločnosti K&S je označený individuálnym sériovým číslom, pomocou ktorého je možné sledovať kvalitu výroby a služieb. Výkonný alternátor s medeným vinutím a vysoko výkonný motor zaručujú bezproblémovú a dlhodobú prevádzku. Odporúča sa pre zariadenia, ktoré sú citlivé na kvalitu spotreby energie (kotle, zdravotnícke zariadenia, audio zariadenia atď.).

EKOLOGICKÝ REŽIM:

  • Ergonomický ovládací panel je vybavený prepínačom režimu ECO. Tento režim znižuje spotrebu paliva až o 50% pri malom zaťažení vďaka nižším otáčkam motora.

ĽAHKÉ SPUSTENIE MOTORA 3v1:

  • Univerzálny motorový spínač 3v1 pre najjednoduchšie a najpohodlnejšie spustenie elektrocentrály kombinuje funkcie palivového ventilu, škrtiaceho ventilu a elektrického štartéra.

ERGONOMICKÝ OVLÁDACÍ PANEL:

  • Pohodlné usporiadanie všetkých základných funkcií: multifunkčný LED displej (napätie, frekvencia, počítadlo prevádzkových hodín), indikátory prevádzkového stavu: ochrana proti preťaženiu a skratu, ochrana proti nedostatku oleja, resetovacie tlačidlo pre resetovanie riadiaceho systému a obnovenie napájania, pripojenie pre paralelné zapojenie elektrocentrál, dva USB výstupy (5V/1A, 5V/2,1A), typická 12 V zásuvka do auta pre rôzne zariadenia vozidiel, gadgetov a nabíjačiek batérií, zásuvky 230 V a uzemňovacia svorka.

ALTERNÁTOR SO 100% MEDENÝM VINUTÍM:

  • Elektrocentrály značky Könner & Söhnen sú vybavené vysoko kvalitným synchrónnym alternátorom so 100% medeným vinutím . Iba medené vinutie vydrží bez poškodenia to najvyššie preťaženie napätia a zaručuje tak trvalú a spoľahlivú prevádzku elektrocentrály.

PARALELNÉ ZAPOJENIE - KS PU1:

  • Paralelné pripojenie zdvojnásobuje výkon. Môžete tak spárovať jednotlivé elektrocentrály a pripojiť k nim výkonnejšie zariadenia. Na to použite paralelné spínacie zariadenie (KS PU1), ktoré pripojíte k špeciálnemu výstupu na elektrocentrále. Zariadenie je vhodné pre všetky invertorové elektrocentrály Könner & Söhnen okrem modelov radu KS 8100 (KS 8100iE, KS 8100iEG, KS 8100iE ATSR, KS 8100iEG ATSR).

POHODLNÁ PREPRAVA:

  • Pojazdové kolesá uľahčujú pohyb týchto modelov a umožňujú širšiu škálu použitia

ĎALŠIE PRÍSLUŠENSTVO:

  • V cene: skrutkovač, kľúč na zapaľovaciu sviečku

JE MOŽNO ZAKÚPIŤ DOPLNKOVÉ PRÍSLUŠENSTVO:

Nabíjačka batérie KS B1A, Zásuvkový adaptér KS EX3M-4S, Predlžovací kábel s navijakom KS CR-25M, Motorový olej Könner & Söhnen 10W-30.

Technické parametre:
Hmotnosť: 68 kg
Napätie, V: 230
Max. výkon, kW: 8,0
Menovitý výkon, kW: 7,2
Frekvencia, Hz: 50
Prúd, A (max): 16
Zásuvky: 1x16A, 1x32A
Štart motora: elektrický
Objem palivovej nádrže, l: 20
LED displej: napätie, frekvencia, pracovný čas
Hladina hluku Lpa (7m)/Lwa, dB: 70/95
Zásuvka 12 V, A: 12V/8.3A
USB výstupy: 5V/1A, 5V/2.1A
Model motora: KS 480i
Objem valca motora, cm3: 458
Typ motora: benzínový, jednovalcový, štvortaktný, vzduchom chladený
Výkon motora HP, kW: 16
Zásuvka pre paralelné zapojenie: -
Objem olejovej nádrže, cm3: 1,1
Faktor sily, cos φ: 1
Rozmery (D*Š*V), mm: 685*500*553
Lítiová batéria, Ah: 1,6
Čistá hmotnosť, kg: 65,8
Hrubá hmotnosť, kg: 69,2
Ochranná trieda: IP23M