MWH Bani 4+ zostava nábytku z ťahokovu (4x stoličky Savoy Basic, 1x stôl Universal 145)

MWH BANI 4+ ZOSTAVA NÁBYTKU Z ŤAHOKOVU (4X STOLIČKA SAVOY BASIC, 1X STÔL UNIVERSAL 145)

Zvýhodnená značková zostava záhradného nábytku z ťahokovu Bani 4+ od nemeckej spoločnosti MWH so 4 stoličkami Savoy Basic a stolom Universal je veľmi praktická a takmer bezúdržbová. Vychutnajte si príjemné okamihy bez zbytočných starostí. Dôvera v dokonalé technické prevedenie výrobkov MWH sa premieta aj do predĺženej 3-ročnej záruky. Nábytok je opatrený špeciálnou, 3 x hrubšou vrstvou laku vytvorenou technológiou Elotherm v elegantnom antracitovom odtieni.

Záhradný set sa skladá z:

  • 4x stolička Savoy Basic
  • 1x stôl Universal 145

Materiál:

  • Ostré slnečné lúče, vytrvalý dážď, mráz alebo dokonca sneh vydrží bez úhony originálny rad záhradného nábytku z ťahokovu.
  • Ťahokov je materiálom novej generácie. Jeho moderný dizajn a veľmi pevné, kvalitné prevedenie ho umožňuje používať takmer bez údržby. Vďaka vysokej kvalite materiálu, silnej vrstve povrchového laku Elotherm® (3x hrubšia vrstva, než je obvyklé) a starostlivému spracovaniu tento nábytok odoláva aj náročným klimatickým vplyvom bez stopy hrdze či mechanického poškodenia.
  • Užívajte si záhradu bez starostí.>

MWH-das Original. Už od roku 1951 vyrába táto nemecká značka záhradný nábytok pre tých, ktorí si vedia vychutnávať život plnými dúškami. Nezáleží na tom, či si iba na chvíľku užívate kávu na terase alebo či ste práve uprostred veľkej rodinnej oslavy. Nábytok od MWH je tu preto, aby atmosféra každého okamihu bola dokonalá. Dokonalá vďaka precíznosti spracovania každého detailu, kvalite použitých materiálov, krásnemu dizajnu a vedomiu toho, že vlastníte niečo špeciálne. Niečo, čo pre Vás vytvorili ľudia, ktorí majú v krvi rovnakú vášeň a cit pre dokonalosť ako Vy.

Na čo by ale bol najkrajší nábytok, ak by ste si ho mohli užívať len krátku dobu? Nábytok MWH nielen rozžiari vašu terasu, ale skvele napĺňa svoju povesť funkčného a odolného nábytku s minimálnymi nárokmi na údržbu. Ako výraz dôvery v kvalitu svojich produktov ponúka MWH predĺženú trojročnú záruku na neprehrdzavenie výrobkov z ťahokovu alebo hliníka.

ELOTHERM® je unikátna povrchová úprava používaná na produktoch z ťahokovu značky MWH. Zvyčajná povrchová úprava tzv. práškovou úpravou je silná zhruba 80 µm a často sa stáva, že v členitých miestach, spojoch a pod. je ešte slabšia alebo môže dokonca aj niekde chýbať. Takýto povrch je náchylnejší nielen na poškriabanie, ale aj na hrdzavenie. Lakovanie metódou ELOTHERM® sa deje v dvoch krokoch. Na prvú, extrémne hrubú vrstvu laku, sa v druhej fáze nanáša ešte tvrdý ochranný lak. Výsledkom je 3 x hrubšia vrstva laku ako je bežné (250 µm), ktorá je dokonale zateklá aj do tých najmenej prístupných miest povrchu. Ochrana proti korózii aj bežným šrámom je tak na veľmi vysokej úrovni a nábytok je možné bez problémov dlhodobo používať vonku, a to aj v daždi alebo na mraze. Lakovanie navyše skvele vyzerá, ľahko sa udržuje a vďaka svojej hrúbke sa ani v sparnom lete toľko nerozpáli. Aj vďaka úprave ELOTHERM® si MWH môže dovoliť dať na svoje produkty 3-ročnú záruku.