VeGA BEER SET - lavička

PIVNÝ SET - lavička

Skladacia lavica je vyrobená z oceľových profilov s povrchovou úpravou s povrchovou úpravou komaxitovou farbou, čalúnenie je v imitácia masívneho dreva z lisovaného plastu s UV filtrom, určené do interiérov, exteriérov a pergolových priestorov.

Rozmery:

Lavičky: Šírka 180 x hĺbka 30 x výška 43 (zložené: 91x30x10) cm

Imitácia masívneho dreva je moderný materiál s dlhou životnosťou a extrémnou odolnosťou odolnosť voči poveternostným vplyvom. Keďže neabsorbuje tekutiny, pri namočení nepodlieha negatívnym procesom, ako je to zvyčajne v prípade dreveného záhradného nábytku.

Jeho údržba je veľmi jednoduchá stačí ho opláchnuť prúdom studenej vody. Plastový záhradný nábytok - imitáciu masívneho dreva oceníte aj pri premiestňovaní, pretože sa zvyčajne vyrába s použitím ľahkého oceľovo-hliníkového rámu.

Vďaka jeho vysokej odolnosti voči vlhkosti sa tento nábytok často používa v priestoroch s bazénom alebo vírivkou, kde vysoká vlhkosť vzduchu bráni použitiu prírodných materiálov. Tento imitácia masívneho dreva je špeciálny typ lisovaného plastu s UV ochranou, čo znamená, že ho neohrozuje dážď. Na rozdiel od prírodných materiálov totiž pri bežnom používaní nepodlieha hnilobe a plesni a neabsorbuje vodu. Ďalšou nespornou výhodou tohto nábytku je jeho odolnosť voči slnku.

Nemusíte sa teda obávať, že váš záhradný nábytok na slnku popraská alebo vybledne.