VeGA SET - stôl

VEGA SET - stôl

Rozmer stola: 135 x 80 x 74 cm.

Tento záhradný nábytok je určený do exteriéru, interiéru a pergolových priestor. Nie je vhodné pre používanie vo vlhkom prostredí bez vhodného impregnácie !!

Stôl zo zostavy VEGA SET je vyrobený z tmavo červeného meranti. Meranti je označenie pre viac druhov drevín z rodu Shorea pochádzajúcich z juhovýchodnej Ázie. Meranti je najžiadanejším z tropických materiálov na výrobu záhradného nábytku. Táto drevina našla svoje uplatnenie ako v interiéri pre svoj dekoratívny vzhľad (má unikátnu červenohnedú farbu vďaka ktorej na každom kuse nábytku dokonale vynikne kresba dreva), ale predovšetkým v exteriéri na výrobu záhradného nábytku, okien a dverí pre svoju vynikajúcu trvanlivosť, dlhú životnosť, vysokú tvrdosť a dobrú opracovateľnosť.

Nábytok predávaný spoločnosťou V-GARDEN sro patrí do značkovej kolekcie vyrobenej z najkvalitnejšej tmavo červené meranti o hustote okolo 650 kg/m3. Nábytok je povrchovo upravený bezfarebným teakovým olejom. Vzhľadom k tomu, že nábytok je vyrobený z prírodného materiálu, je kresba dreva a jeho sfarbenie na každom kuse nábytku unikátne. Drevo meranti sa ošetruje teakovým olejom, ktorý ho chráni pred vysušením, vodou, škodcami alebo drobným poškodením.

Záhradný nábytok meranti sa vyznačuje atraktívnym dizajnom, robustnou a ergonomickou konštrukciou a precíznym spracovaním. Nábytok je dodávaný v rozobratom stave zabalený do papierových kartónov s popisom tovaru v angličtine od výrobcu. Súčasťou dodávky je potrebný spojovací materiál, kovanie, imbusový alebo stranový kľúč a jednoduchý montážny návod.