Ležadlo MFG ZINGST

Ležadlo MFG ZINGST

Rozmery:

V polohe na sedenie: d. 151 x š. 82 x v. 97,5 cm.

V horizontálnej polohe: d. 196 x š. 82 x v. 37 cm.

ZINGST sa dodáva zmontovaný. Nie je potrebné nič montovať, stačí ho rozložiť a môžete ho ihneď používať. Je to ležadlo s možnosťou polohovania operadla až do úplne rovnej - vodorovnej polohy. Táto poloha je určená na používanie pri ležaní na bruchu. Lehátko je vybavené gumovými odnímateľnými kolieskami na lepší pohyb po záhrade alebo terase.

Špeciálne 4-vrstvová povrchová úprava s NANO technológiou na vonkajšie použitie vo vlhkom prostredí.

Odolná voči vode, slnku a mrazu.

Polyesterová vrstva s UV filter.

Test kvality GS.

 

Ideálne pre vonkajšie prostredie použitie v záhradách alebo terasy. Nábytok z tahokovu od nemeckej spoločnosti MFG (Mecklenburger Freizeitmöbel GmbH) sa vyznačuje pokrokovým dizajnom s použitím najmodernejších materiálov. Výnimočnú kvalitu potvrdzuje aj náročný GS testy kvality.

Špeciálna štvorvrstvová povrchová úprava s NANO tetechnológiou a UV ochranným filtrom dáva nábytku prakticky bezúdržbový charakter vhodný do vlhkého a komerčného prostredia. Kovový nábytok MFG taho navrhnutý špeciálne pre vonkajšie prostredie prostredie.

MFG vyrába všetok svoj záhradný nábytok tak, aby spĺňal najvyššie štandardy kvality.všetky svoje záhradné výrobky s najnovšími robotickými technológiou. To podčiarkuje pokrok a dynamiku tejto čisto nemeckej spoločnosti.

4-vrstvový NANOtechnológia aplikácia farby - QUADRO NANO COATED

  • Fosforová vrstva
  • NANO keramická konzervačná vrstva
  • Hlavná vrstva s náterovou zložkou
  • Polyesterová UV vrstva

 

V prípade lehátka ZINGST došlo k miernej zmene dekorácie v hornej časti operadla. Podrobnosti nájdete na fotografiách.

Záruka 3 roky.
Vyrobené v NEMECKU