Rubi RUBISCRAPER 250 elektrický škrabák na škáry

Elektrická škrabka je špecializovaný nástroj určený na odstraňovanie škár medzi dlaždicami bez poškodenia povrchu. Jej ergonomický dizajn a jednoduché používanie zaručujú pohodlnú manipuláciu.

Táto škrabka je vybavená tromi pracovnými rýchlosťami, ktoré umožňujú nastaviť rýchlosť a silu odstraňovania škár podľa potreby. Vďaka vymeniteľným nožom, ktoré možno v prípade potreby ľahko vymeniť a naostriť, je možné pracovať s rôznymi veľkosťami škár, a to 1,5 mm, 2 mm, 3 mm a 4 mm.

Ergonomický dizajn škrabky zabezpečuje pohodlie pri používaní a obojstranný materiál zvyšuje stabilitu pri odstraňovaní škár. Napriek ľahkej konštrukcii je škrabka odolná a spoľahlivá, poskytuje maximálny výkon a dlhú životnosť.

Čepele škrabky sú vyrobené z karbidu volfrámu, čo zaručuje ich trvanlivosť a odolnosť. Vďaka patentovanému modelu možno čepele zdieľať a používať opakovane na dosiahnutie najlepšieho výkonu. Systém rýchleho uzamknutia/odomknutia umožňuje jednoduchú montáž a demontáž čepele bez straty času.

Elektrická škrabka s týmito vlastnosťami je ideálnym nástrojom na efektívne a bezpečné odstraňovanie škár obkladačiek. Jej výkon, praktický dizajn a jednoduchá manipulácia zaručujú profesionálne výsledky a uľahčujú prácu pri údržbe a renovácii obkladačiek.

Súčasťou balenia sú 1,5 mm a 3 mm čepele. Dodáva sa v plastovom kufríku.