Rezač špár NTC RZ120

Frézu na škáry radu RZ poháňa výkonný benzínový motor HONDA GX270, ktorý zaručuje spoľahlivý výkon pri rezaní asfaltových alebo betónových povrchov. S hĺbkou rezu 120 mm je ideálna na prípravu povrchov pred výkopovými prácami.

Táto fréza na škáry má robustnú konštrukciu, ktorá zaručuje pevnosť a odolnosť pri používaní. Presné vedenie nožov zabezpečuje pres nosť a precíznosť pri rezaní, zatiaľ čo dobre vyvážený stroj poskytuje pohodlnú manipuláciu a jednoduchú obsluhu.

Škrabací systém s vodnou nádržou umiestnenou nad motorom zabezpečuje účinné chladenie a mazanie noža počas rezania. Prívod vody na oboch stranách noža zabezpečuje rovnomerné zmáčanie a ochranu noža pred prehriatím.

Fréza na škáry je vybavená meraním hĺbky rezu, ktoré umožňuje presné nastavenie požadovanej hĺbky rezu podľa potreby. Pojazdné kolesá sú držané na mieste zakrytými ložiskami, ktoré zabezpečujú hladký a plynulý pohyb stroja po povrchu.

Špeciálna poistka spúšte rezu umožňuje jednoduché a bezpečné spustenie rezu v presne požadovanom bode. Fréza na škáry sa dodáva bez noža, čo umožňuje výber vhodného noža podľa konkrétnych požiadaviek a úloh.

Vďaka technickým parametrom, ako je výkon motora HONDA GX270 8,4 HP (6,3 kW), objem benzínovej nádrže 5,3 litra a objem vodnej nádrže 20 litrov, ponúka táto rezačka škár dostatočný výkon a kapacitu na náročné rezacie úlohy. S rozmermi 1020x530x1040 mm a hmotnosťou 95 kg je dostatočne robustná a zároveň prenosná na použitie na rôznych miestach a povrchoch.

* obrázok slúži len na ilustračné účely

Výhody tejto frézy:
robustná konštrukcia
presné vedenie noža
dobré vyváženie stroja
škrabka s nádržou na vodu nad motorom
prívod vody na oboch stranách noža
meranie hĺbky rezu
pojazdové kolesá osadené krytými ložiskami
zablokovaný štart rezania

Dodáva sa bez noža

Špecifikácie:
Hĺbka rezu (mm): 120
Priemer noža (mm): 350
Otvor/záber: 25,4
Palivo:

Typ motora: HONDA GX270
Výkon motora (HP): 8,4
Výkon motora (kW): 6,3
Zdvihový objem (cm3):
Objem nádrže na benzín (l): 5,3
Objem nádrže na vodu (l): 20
Prívod vody: vodná spojka
Rozmery (cm): 1020x530x1040
Hmotnosť(kg): 95