Stavebná kotúčová píla Holzstar® TKS 316 PRO (400 V)

Stavebná okružná píla Holzstar je univerzálny nástroj, ktorý je ideálny na použitie v domácej dielni alebo na stavbe. Je navrhnutá tak, aby sa vďaka svojej konštrukcii a praktickým funkciám na pohodlnú manipuláciu dala ľahko prenášať.

Píla je vybavená veľkým stolom z pozinkovanej ocele, ktorý poskytuje stabilnú a pevnú oporu pri rezaní. Nástavec stola možno ľahko namontovať ako predĺženie vpravo od stola, čím sa zväčší pracovná plocha a umožní sa pohodlnejšia manipulácia s väčšími materiálmi.

Presný sklon pílového kotúča možno nastaviť pomocou ručného kolieska a stupnice, čo umožňuje vykonávať presné rezy pod rôznymi uhlami. Nastavenie výšky pílového listu je tiež jednoduché vďaka ručnému koliesku, ktoré prispieva k presnosti a kontrole rezov.

Stabilné dvojité zavesenie pílovej jednotky zabezpečuje spoľahlivé a presné rezy. Pozdĺžny doraz uľahčuje orezávanie panelov a uhlové rezy, čím rozširuje možnosti použitia píly. Kolieska a sklopné rukoväte uľahčujú prepravu píly z miesta na miesto.

Sklopné nohy umožňujú pílu rýchlo zložiť a ušetriť miesto pri skladovaní, čo je praktické najmä pri obmedzenom priestore. Stavebná okružná píla Holzstar je teda spoľahlivý a funkčný nástroj, ktorý ponúka presnosť, pohodlie a jednoduchú manipuláciu, čo uľahčuje prácu na rôznych stavebných projektoch.

Obsahuje:

  • Posuvný kaliber
  • Predĺženie/rozšírenie stola 800 mm × 550 mm
  • Paralelný doraz
  • Ochranný kryt pílového kotúča so 100 mm odsávacím puzdrom
  • Pilový kotúč z tvrdokovu Ø 315 mm, 36 zubov
  • Uhlový doraz (bez hliníkového profilu - pozri voliteľné príslušenstvo)

Technické parametre:
Priemer pílového kotúča : 315 mm
Max. Náklon pílového listu : 0° - 45° - 50 mm
Náklon pílového listu : 0° - 45°
Rozmery pracovného stola : 800 × 550 mm
Otáčky : 2800 ot/min
Príkon : 2 kW
Elektrické pripojenie : 400 V
Pracovná výška : 850 mm
Rozmery (š × v × h) : 1350 × 1000 × 1250 mm
Hmotnosť : 60 kg