Sherman Invertorová Zváračka DIGIMIG 225GDS + Horák + zemniace káble + Kukla

DIGIMIG 225GDS sa používa na ručné zváranie ocelí a neželezných kovov. Prístroj je určený najmä pre profesionálov, ktorí ocenia kvalitu a spoľahlivosť. Umožňuje zváranie metódami MIG/MAG, MMA (obaľovaná elektróda) a Lift TIG. Môže byť tiež použitý na tvrdé spájkovanie (do 3 mm) pozinkovaných plechov. Vďaka zmene polarizácie môžete vykonávať zváranie metódou MIG/MAG pomocou štandardných samoochranných drôtov, plnených práškovým tavivom typu FLUX.

Zváračka umožňuje pripojenie horáka typu Spool Gun (SG) s mini podávačom drôtu s cievkou D100, alebo farebným drôtom, takže môžete variť dvoma rôznymi drôtmi bez toho, aby ste zariadenie museli vypnúť. Digitálne ovládanie umožňuje plné nastavenie parametrov, dynamiku oblúka, vlastností a prevádzkového režimu zváračky. Synergické nastavenia používané vo zváracom stroji výrazne zjednodušujú jeho prevádzku a umožňujú použitie osobami s minimom skúseností, alebo hobby zváračom.

Zariadenie má pamäť posledného nastavenia, tj ak je vypnuté a znovu zapnuté, obnoví sa posledné nastavenie parametrov s možnosťou uloženia 30 typov nastavení (10 typov pre každú metódu zvárania).

Príslušenstvo: zemniace káble, horák 3m + kukla

Technické parametre:
Technológia: IGBT
Napájacie napätie: AC 230 50Hz
Metódy na zváranie: MIG, MMA, TIG Lift, spájkovanie
Vlastnosti: ARC Force, Spájkovanie
Zvárací prúd: 220A
Zaťaženie: 30%
Max. prevádzkový prúd: 38 (MIG)/42 (MMA)/27 (TIG)
Max. výkon: 5,9 kVA
Prúdové zabezpečenie: 20 A
Stupeň ochrany: IP21
Plynulé nastavenie zváracieho prúdu
Priem. cievky drôtu: 200 mm
Drôt cievka Max.: 5 kg
Podávač: 2 kladkový
Rýchlosť podávania drôtu: 2-14 m/min
Hmotnosť: 13 kg
Rozmery: 450 x 218 x 370 mm