Sherman samostmievacie kukla V5A

Automatická zváracie helma Sherman-profi V5a je navrhnutá tak, aby chránila oči a tvár pred iskry, triesky a škodlivým žiarením pri elektrickom a plynovom zváranie, spájkovanie, rezanie kyslíkom a brúsenie.

Filter automatického zatemnenie sa po zapálení oblúku automaticky zmení zo svetla na tmavé a po zváraní sa znovu rozžiari.

Prilba V5a má dva externé gombíky, ktoré umožňujú nastavenie úrovne tmy od 4 do 13 podľa DIN a plynulé nastavenie citlivosti citlivosti snímača osvetlenia na intenzitu oblúka počas zvárania, ako aj dva externé spínače umožňujúci trojpolohové nastavenie doby oneskorenia prepínania tmy/svetla a zmenu prevádzkového režimu. Blackout filter má najvyššiu optickú triedu na úplne bezpečné zvárača. Je vybavený štyrmi Fotosenzory, čo je obzvlášť dôležité pri zváraní nízkymi prúdy.

Priezor V5a má mimoriadne široké zorné pole vďaka veľkému priezoru 100 x 62 mm. Okrem toho je možné úplne vychyľovať filter zatemnenie, čo výrazne zvyšuje uhol pohľadu a je obzvlášť užitočné pri vykonávaní presných operácií alebo pri práci za nepriaznivých svetelných podmienok.
Prilba V5a je vybavená pokročilou, pohodlnú a ergonomickú opierkou hlavy pre dokonalé uchytenie a úplné nastavenie prilby. Špeciálny systém náklonu mení ťažisko hľadí vzhľadom k hlave zvárača.

Po výbere funkcie brúsení sa filter zatemnenie prepne na jas bez nastavenia tmy.
Na internom ovládacom paneli je"Test" čo vám umožní skontrolovať stav nabitia batérie a správnu funkciu filtra výpadku prúdu.
Z hľadiska technologického pokroku, technických parametrov a kvality spracovania je hľadí porovnateľné s produktmi spoločností ako Speedglas, Optrel atď

Technické parametre:

Rozsah výpadku prúdu: 4-13 podľa DIN
Spínací čas - svetlo/tma [s]: 1/30000
Čas prepínania - tmavý/svetlý [s]: 0,3 - 0,9 (náhle)
Nastavenie citlivosti: hladký
Zváranie/brúsenie: ÁNO ÁNO
Počet fotosenzorov: 4
Zorné pole [mm]: 100x65
Ochrana proti UV/IR: 16 podľa DIN
Ľahký výpadok prúdu: 3 - 3,5 podľa DIN
Filter optickej triedy: 1/1/1/1
Napájanie: fotoogniwo
Zapnutie/vypnutie: Automatický
Pracovná teplota [° C]: -5 ÷ +55
Hmotnosť [kg]: 0,54