Motorový zametač VeGA S1000V s variabilným pojazdom a rýchlosťou kefy

Motorový zametacie kefa VeGA S1000V s variabilným pojazdom a rýchlosťou kefy. Jednoduchá a rýchla prestavba zmeták, odhŕňač snehu a späť za zmeták so zberom nečistôt. Veľmi jednoduché ovládanie. Zametač má kvalitný výkonný motor a modernej robustná jednoduchá konštrukcia. Jednoduché nastavenie kefy doľava, na stred i doprava. Prevodovka 3 rýchlostí vpred / 1 rýchlosť vzad.

 

Celoročné využitie vrátane upratovania snehu. Výkyvný kefa skvele zametá aj na nerovnom povrchu a nepoškriabe povrch. Silný a spoľahlivý motor VeGA s excelentným štartovaním aj za nízkych teplôt. Motorový rotačná kefa VeGA S1000V s 4 taktným motorom VeGA OHV s objemom 173 cm3 a menovitom výkone 3,6 kW. Šírka záberu kefy je celých 100 cm, rýchlosť jeho otáčania je možné nastaviť od 180 do 350 ot./min.

 

V kombinácii s voľbami rýchlosti jazdy (3 rýchlosti vpred a 1 rýchlosť vzad) tak môže obsluha zvoliť ideálny pomer rýchlosti jazdy a otáčok kefy podľa potrieb. Vďaka prepracovanému dizajnu je väčšina ovládacích prvkov pohodlne dostupné priamo z miesta obsluhy. Riadidlá sú výškovo nastaviteľné, pákou pod nimi dá pohodlne nastaviť i smer kefy. Kefa možno doplniť o voliteľné príslušenstvo (nie je súčasťou dodávky, nutné dokúpiť) - zachytávač smeteného odpadu a radlicu. V spojení s radlicou tak kefa ľahko premeníte v zimnom období na výkonné zariadenie k upratovaniu snehu.

 

Technické parametre:

Vlastné pojazd: ÁNO
Typ motora: 6 PS, 4-takt OHV VeGA, 173ccm
Štartovanie: Ručné, ťahacie štartér
Max. výkon motora *: 3600 rpm, 6 PS
Výkon motora **: 3060 rpm, 5 PS
Objem nádrže: 1,5 l
Rýchlosť kefy: nastaviteľná 180-350 rpm
Rýchlosť pohybu: 3x vpred, 1x vzad
Pracovný záber: 1000 mm
Pojazdové kolesá: 13x4,1 - 6inch
Výškovo nastaviteľná rukoväť: ÁNO
Hmotnosť: 79 kg