Plachtový skleník SHELTERLOGIC 1,8 x 2,4 m - 25 mm - 70600EU

Plachtový skleník/fóliovník, š 180 xd 240 xv 200 cm, zastavaná plocha 4,32 m2.

Prémiový plachtový skleník/fóliovník.Ideálne pre predpestovanie sadeníc alebo predĺženie pěstovací sezóny na záhrade.

Ide o špičkový produkt americkej spoločnosti ShelterLogic, ktorá patrí medzi renomované výrobca plachtových prístreškov na svetových trhoch.

Fóliovník disponuje dvoma dôležitými výhodami:

1)masívna konštrukcia z oceľových rúroks priemerom 25 mms povrchovou úpravou práškovým nástrekom v prémiové kvalite,ktorá odoláva korózii. Konsktrukce je svojou robustnosťou neporovnateľná s bežnou extrémne lacnou ázijskou produkciou, ktorá zahltila český trh.

2) špeciálnapestovateľská trojvrstvová priesvitná tkanina/PE fólia (hmotnosť 155 g/m²)sa vyznačuje úplne výnimočným prestupom optimálneho množstva UV žiarenia tak potrebného pre pestovanie zeleniny. Štruktúra fólie rovnomerne rozptyľuje spektrum slnečného žiarenia do celej plochy skleníka. Súčasne funguje ako dobrá tepelná bariéra chrániaca rastliny pred ranným chladom a zároveň v poludňajších hodinách zabraňuje prehriatiu.

Spoje plachty sú vodotesné. Zipsom uzatvárateľný vstupný otvor.

Jednoduchá montáž. Integrované police na ľavej i pravej strane skleníka. Otvory na prednej a zadnej stene zaisťujú pohodlné vetranie. Rolovateľné bočné steny pre doplnkové vetranie. Súčasťou balenia súkotviace skrutkypre správne ukotvenie.

Zostavenie skleníka zaberie zhruba 1,5 hod, následná manipulácia so skleníkom je jednoduchá, zvládnu ju dvaja ľudia.

  • vonkajšie rozmery fóliovníka š 180 xd 240 xv 200 cm
  • vstupný otvor rozmery š 85 xv 150 cm
  • zabudované police na oboch stranách - 2,0 x 1,2 m
  • polyetylénová plachta
  • výška steny 150 cm
  • vysvetlivka: ŠÍRKA - čelná strana, DĹŽKA - bočná strana

Životnosť plachty ShelterLogic
Plachta je vyrobená z trojvrstvového tkaného polyetylénu s hmotnosťou 155g/m².Samozrejmosťou je čiastočná obojstranná UV ochrana, ktorá chráni plachtu proti škodlivému vplyvu slnečného žiarenia.Kvalitné tkanina znižuje riziko pretrhnutia, vyznačuje sa vysokou pevnosťou, je teplotne stabilný. Životnosť plachty Shelterlogic býva v strednej Európe obvykle cca 4 - 5 rokov, môže však byť aj výrazne dlhšiu, ale aj kratšie. Vždy najviac záleží od vonkajších vplyvov v mieste inštalácie, ako sú intenzita slnečného žiarenia (vo veľmi slnečných oblastiach je životnosť plachty trochu kratšia ako v oblastiach s malým alebo priemerným množstvom slnečného svitu), miestne poveternostné podmienky (predovšetkým rýchlosť vetra), úroveň znečistenia ovzdušia ( exhaláty z áut, spaľovní, vplyv poľnohospodárskych a priemyselných objektov, množstvo prachu vo vzduchu, všeobecná úroveň kyslosti dažďov v danej oblasti, a pod.). Všetky tieto negatívne vonkajšie vplyvy môžu životnosť polyetylénové plachty zásadným spôsobom skrátiť. Údaje o životnosti platí samozrejme iba za predpokladu, že plachta je na skleník pripevnená v súlade s montážnym návodom.

Dodávame ako stavebnicu - 1 balík s rozmermi 131 x 29 x 20,5 cm a váhe 23,5 kg

Kategória: Plachtové skleníky
Zastavaná plocha: 4.32m2
Dĺžka (vonkajší): 2.4m
Šírka (vonkajší): 1.8m
Výška (vonkajší): 2.0m
Dvere: rolovacie plachta
Materiál konštrukcie: oceľové trubky - priemer 25 mm
Výška dverí: 1.5m
Šírka dverí: 0.85
Výrobca: SHELTERLOGIC
Farba: biela
Hmotnosť: 24kg