Kultivátor PUBERT VARIO 55P C3 s dvojrýchlostné variabilnou prevodovkou

Kvalitné kultivátor pubert VARIO 55P C3 s dvojrýchlostné variabilnou prevodovkou má motor pubert R210 BH, ktorý využíva profi prevedenie vzduchového filtra v olejovom kúpeli. Tento kultivátor možno použitý v extrémnom prašnom prostredí bez toho aby došlo k poškodeniu či zadretiu motora. Tento zbůsobem použitie vzduchového filtra je z dôvodu prevádzky výhodnejšie a ekonomickejšie. Profi prvok tohto modelu kultivátoru je osadenie stroja kvalitný celokovovou dvoch rýchlostný prevodovkou s možnosťou variabilného nastavenia otáčok kultivácie od 28-165 ot / min (2x rýchlosť vpred, 1x rýchlosť vzad). Nastaviteľná výška rukoväte s vyosením do boku.

Tento kultivátor má 6 spevnených kovaných nožov + bočné disky. Ďalej má sklopné a výškovo nastaviteľná riadidlá s vyosením do boku, novú spojku napínanie remeňa s dlhou životnosťou, nastaviteľnou ojnicu, mäkčené rukoväte a predné sklopné transportné koleso. Ovládanie rýchlosťou s variabilným nastavenie otáčok je centralizované na riadidlách. Prenos sily je reťazou, ktorý je demontovateľný, mazaný tukom. Vodotesná prevodovka o hriadeli priemerom 25mm. Prevodová skriňa má 2 rýchlosti vpred + 1 rýchlosť vzad - variabilné rýchlosti od 28-165 ot / min. Inštalácia predného príslušenstvo.

VARIO systém:
VARIO je dokonalým nástrojom na "oslabenie" pôdy, odburinenie zeleninové záhrady, orba, vyorávanie zemiakov, kosenie a obracanie trávy a v neposlednom rade aj výborným pomocníkom v podobe malotraktora s vozíkom. Jedná sa o technologickú inováciu s novou variabilnou celokovovou mechanickou prevodovkou, navrhnutú a vyrobenú spoločnosťou pubertou z hliníkovej zliatiny a osadenou kovovými ozubenými kolesami, dva rýchlostné stupne dopredu a jeden rýchlostný stupeň dozadu. Budete milo prekvapení vysokým výkonom a nízkou cenou. VARIO je prvý kultivátor s premenlivou rýchlosťou, ktorý sa ľahko prispôsobí rôznemu druhu práce. Jeho pracovná hĺbka môže dosahovať až 32 cm. VARIO je jediný dokonalý pracovník pre prípravu pôdy až do 2500 m2.


Príslušenstvo na dokúpenie:
kompletné veľký KIT (Šípová kolesá 400x8 vrátane nábojov, kovová kolesá vrátane nábojov, KIT závažia - kolesové aj predné protizávažie, jednostranný pluh, vyorávač zemiakov, Oborávač, závažia a adaptéry)
KIT pre orbu (Šípová kolesá 400x8 vrátane nábojov, KIT závažia - kolesové aj predné protizávažie, jednostranný pluh, prídavná ramená)
oborávača KIT s kovovými kolesami
vyorávač zemiakov
snehová radlica
snehové reťaze
pluh KIT
KIT závažia na kolesá 400x8 vrátane protizávažie
jednobubnová kosačka PB 01
obracač sena PB 02
vozík Vares HV 220 L brzdený, nosnosť 300kg + prípojný adaptér
set 6-tich nožov - kopijovité nože
predné ovládacie KIT
dvojitá remenice
predný adaptér

Technické parametre:

Odporúčaná plocha: 2500 m2
Pracovná šírka: 40/60/80 cm
Prevodovka: 2x rýchlosť vpred (28-165 ot./min.), 1 rýchlosť vzad
Pracovné nástroje: 6 nožov s priemerom 320 mm + bočné disky (súčasťou balenia)
Hmotnosť: 58 kg
Motor: puberta R210 BH, vzduchový filter v olejovom kúpeli
Obsah: 212 ccm
Výkon motora: 4,2 KW do 3600 ot./min. / 5,5 HP
Palivová nádrž: 3,6 l
Olejová nádrž: 0,6 l