GTM 500 SP1 SC H

Kosačka benzínová s pojazdom GTM 500 SP1 SC H. Kosačky GTM Professional sú navrhnuté bez kompromisov. Ergonomický tvar riadidiel znižuje účinne napätie šijových svalov. Ovládacie páčky brzdy motora i pojazdu majú pohodlné rozšírenie. Plastový panel na väčšine modelov obsahuje držiak na nápoje. Výška riadidiel sa dá prestaviť podľa veľkosti postavy. Profesionálne nastavenie výšky kosenia s posilňovačom a veľkým ovládacím tlačidlom funguje neuveriteľne ľahko.

Kôš má indikátor naplnenia. Dlhé madlo koša uľahčuje manipuláciu aj vysypávanie. Veľké zadné kolesá nielen zaisťujú záber na mokrom i svahovitom povrchu, ale takisto uľahčujú otáčania stroja. Riadidlá sa dajú zložiť pomocou rýchloupinákov a motormi Briggs & Stratton alebo GTM zaistí vždy ľahké naštartovanie stroja. Kosačka zbiera suchú aj mokrú trávu, suché aj vlhké lístie, mulčuje a tiež vyhadzuje bokom a zadným deflektorom.

Výkon na kolesá prenáša špičková prevodovka spoločnosti GT. Šasi 51 cm má najlepší motor zo série B & S 675 EXI s výkonom 4 hp. Systém Ready Štart je systém komfortného naštartovanie stroja bez nutnosti nastrekovať palivo či ovládať sýtič. Navyše navíjací spúšťač zaberá skôr, čím sa dosiahne kratšieho a ľahšieho ťahu za štartovacie lanko. Úspora energie je celých 30%. Podľa podmienok sa navyše u kosačky dajú regulovať otáčky motora a tým do istej miery aj rýchlosť pohybu. Pre plné využitie výkonu motora za rôznych podmienok GTM ponúka aj vrcholný model s modernou 4 rýchlostné prevodovkou francúzskej spoločnosti GT.

Máloktorá kosačka Vám naplní kôš tak presvedčivo. Desiatky rokov skúseností skupiny De Wild s profesionálnymi strojmi, dovolili implementovať poznatky aj do dizajnu kosačiek pre bežné užívanie. Tráva je najprv narovnané špeciálnym hrebeňom, ktorý sa skrýva pod nárazníkom, potom je odseknutá širokým tvarovaným nožom z akostné ocele a vďaka šasi s tvarom špeciálne optimalizovaným pre čo najúčinnejšie prúd vzduchu je dopravená do širokého vyhadzovacieho tunela a potom do objemného koša.

Podmienky predĺženej záruky nájdete tu.

Technické parametre:
Záber: 51 cm
Výkon motora - maximálny: 2.8/3.8 kW/HP
Typ motora: B & S 675 EXI
Objem motora: 163 ccm
Nastavenie výšky kosenia: central. 30-90 mm
Objem koša: 75 l
Priemer kolies: 200/280 mm
Objem palivovej nádrže: 1 l
Plne zložiteľná ergon. riadidlá: ÁNO
Bočné vyhadzovanie: ÁNO
Bočné deflektor: Áno
Indikátor plného koša: ÁNO
Guličkové ložiská: Áno
Mulčovanie: Áno
Podvozok: oceľový