Rezačka na dlažbu a obklady ZI-FS115

Rezačka obkladačiek ZI-FS115 je vynikajúci nástroj na presné a jednoduché rezanie obkladačiek. Je navrhnutá s praktickým dizajnom kufríka, ktorý poskytuje pohodlné uloženie príslušenstva, ako sú náhradné čepele alebo meracie nástroje. Vďaka sklopnému stolíku možno pracovnú plochu nastaviť podľa potreby, čo uľahčuje prácu s materiálmi rôznych rozmerov.

Jednou z kľúčových vlastností tejto rezačky obkladačiek je vodou chladený nôž. Táto funkcia pomáha udržiavať optimálnu teplotu čepele počas rezania, predlžuje jej životnosť a zabezpečuje čisté a presné rezy. Vďaka certifikátu TUV/CE si môžete byť istí, že táto fréza spĺňa najvyššie štandardy bezpečnosti a kvality.

Rezačka na dlaždice s praktickým dizajnom pripomínajúcim kufrík je skvelým nástrojom pre remeselníkov aj domácich majstrov. Je vybavená sklopným stolíkom, vďaka ktorému si ľahko upravíte pracovnú plochu podľa svojich potrieb. Vodné chladenie čepele je zabezpečené na optimálny výkon a ochranu čepele pred prehriatím. Certifikát TUV/CE potom potvrdzuje vysokú kvalitu a bezpečnosť tohto náradia. S touto frézou budete mať všetko potrebné príslušenstvo pohodlne uložené v konštrukcii podobnej kufríku, čo uľahčuje organizáciu a prenášanie.

Štandardná výbava rezačky:

  • Podložka
  • Konektor GFCI

Špecifikácie :

Priemer čepele diamant 115x22,3 mm
Hĺbka Hĺbka rezu 25 mm
Napätie 230 V
Otáčky bez zaťaženia 4500 ot/min
Hmotnosť 5,3 kg
Rozmery balenia 395x125x405 mm
Výkon motora 500W
Prepravná hmotnosť 5,8 kg
Rozmery stola 360 × 300 mm
Pokrytie IP 54