Regulátor tlaku s manometrom Aircraft 10 bar, 1/4"

Regulátor tlaku s manometrom 10 bar, 1/4" je praktickým zariadením na presné nastavenie pracovného tlaku v rôznych aplikáciách. Jeho kompaktný dizajn umožňuje jednoduchú montáž a nenáročné umiestnenie v priestore.

Tento regulátor je schopný pracovať s maximálnym tlakom 10 bar , čo umožňuje presné nastavenie tlaku podľa požadovaných špecifikácií. Manometer je integrovaný priamo na regulátore, čo umožňuje jednoduchú kontrolu a monitorovanie tlaku pri práci.

S pripojovacím závitom 1/4" je tento regulátor kompatibilný s bežnými pneumatickými systémami a nástrojmi. Jeho jednoduché ovládanie umožňuje presné nastavenie tlaku podľa potreby, čo je dôležité najmä pre zariadenia, ktoré vyžadujú špecifické pracovné tlaky pre optimálny výkon.

Regulátor tlaku s manometrom 10 bar, 1/4" je užitočným nástrojom pre profesionálne aj domáce použitie, kedy je potreba presného a spoľahlivého nastavenia tlaku v pneumatických systémoch. S jeho pomocou môžete dosiahnuť optimálne výsledky a zaistiť správnu funkciu vašich zariadení, ktoré vyžadujú špecifické tlakové podmienky.