Automatický hadicový navijak / buben s hadicí na stlačený vzduch 10 m A-10CZ

Profesionálny automatický hadicový bubon na montáž na stenu, strop alebo inú konštrukciu je vybavený 10 m dlhou hadicou na stlačený vzduch 5/16" a novým systémom blokovania a navíjania. Profesionálny automatický hadicový bubon / samonavíjací bubon novej generácie, ktorý je kompletne zmontovaný, má kryt vyrobený zo špeciálneho plastu na báze PP odolného voči nárazom a poveternostným vplyvom.

Komfortné ovládanie navíjania hadice s minimálnou silou a automatické zaistenie v ľubovoľnej polohe (patentovaná konštrukcia) pri požadovanej dĺžke navíjania. Krátkym potiahnutím za hadicu sa uvoľní blokovacia západka a hadica sa pomocou integrovaného pružinového systému zavedie späť do bubna.

Hadica sa počas automatického navíjania pomaly zasúva a tento pohyb je riadený presným vodiacim systémom, ktorý zabraňuje skrúteniu a zamotaniu hadice. Nastaviteľný doraz navíjania hadice zabraňuje možnému poškodeniu stien a predmetov v okolí navijaka.

Držiak navijaka umožňuje otáčanie tela navijaka o 180°. Jednoduchá montáž navijaka na stenu, strop alebo inú konštrukciu, montážny materiál je súčasťou dodávky. Vysokotlaková PVC hadica (prevádzkový tlak 10 barov) je dlhá 10 m, má vnútorný priemer 5/16" (7,9 mm) a je ukončená vonkajším závitom 1/4" s teflónovým tesnením. Hadica je pri zvinutí chránená pred poškodením plášťom, čo výrazne predlžuje jej životnosť.

Navijak je pripojený k zdroju stlačeného vzduchu 1 m dlhou PVC hadicou s teflónovým tesnením s 1/4" vonkajším závitom. Teleso navijaka s hadicou možno po práci alebo po skončení sezóny jednoducho vybrať z držiaka. Výmena hadice je veľmi jednoduchá odstránením veka tela navijaka.

Výhody

  • výnimočný, pôsobivý dizajn
  • nevyžaduje prakticky žiadnu údržbu
  • Ideálne na použitie v garáži, dielni a v priemysle
  • Certifikát CE a RoHS
  • vysoká prevádzková spoľahlivosť a dlhá životnosť celého navijaka


Technické parametre:









dĺžka vzduchovej hadice dĺžka pripojovacej hadice vnútorný priemer hadice pripojovacia armatúra pracovný tlak pracovná teplota farba navijaka rozmery balenia hmotnosť








10 m 1 m 5/16" (7,9 mm) 1/4" 10 bar - 5 °C až + 45 °C modro-čierna kombinácia 295 x 165 x 330 mm 3,9 kg