Stolná kotúčová píla HS 105

Potrebujete stolný kotúčovú pílu s najmodernejším technickým riešením aj materiály? Potom je pre Vás Stolná kotúčová píla Scheppach HS 105 tou pravou voľbou. Vďaka úplne novej konštrukcii je potom po práve považovaná za jeden z vrcholných strojov vo svojej triede.

Svoje využitie nájde ako v domácej dielni náročného majstra tak aj ako ľahká prenosná profesionálna píla pre remeselníkov. Musíte robiť všetky druhy jednoduchých i zložených rezov? Silný motor 2000 W Vám všetky tieto rezy umožnia. Určite tiež oceníte TCT kotúč s tvrdenými zubami a maximálnym prierezom dosahujúcim hodnoty 80 mm.

Píla potom disponuje predlžovacím stolom, ktorý sa vysúva na pevných hliníkových lyžinách. Záleží Vám na tom, aby boli rezy pod uhlom vykonané správne a presne? Táto požiadavka je zaistený uhlovým pravítkom, ktoré je vedené v drážke s"T" profilom a stroj je navyše vybavený aj kvalitným bočným dorazom.

Chcete sa jednoducho nastaviť výšku kotúče a na milimetre presný uhol sklonu? Aj to je umožnené vďaka otočnému ovládaču, ktorý tieto dve funkcie zabezpečuje. Samozrejmosťou je vybavenie robustným podstavcom z oceľových profilov a bezpečnostný kryt kotúča, ktorý disponuje odsávacím konektorom.

Podmienky predĺženej záruky nájdete tu .

Technické parametre:

Príkon (W) 2000
Typ motora 230 V, 50 Hz
Otáčky (ot/min) 4800
Priemer kotúča (mm) 255
Vnútorný priemer kotúča (mm) 30
Počet zubov kotúča (z) 60
Rozmer stola (mm) 640 x 640
Rozmer prídavného stolíka (mm) 640 x 280
Prerez 90 ° (mm) 80
Prerez 45 ° (mm) 50
Hmotnosť (Kg): 31.00
Rozmery (cm): 92 x 72 x 108