Štartovací zdroj - Powerbanka StartZilla 2012 12 V Telwin

StartZilla 2012 12 V Telwin je multifunkčný elektronický batériový zdroj , tester všetkých druhov autobatérií, vnútorná Lipo lítiová batéria 12V. Vhodný pre štartovanie osobných áut, malých dodávok (pick up), malé lode, ľahké nákladné automobily atď. Má kompaktné rozmery, ľahký - 2,6 kg, umožňuje vďaka použitej batérii štartovanie vozidiel aj v polárnych teplotách (-20 ° C) vďaka funkcii Ice štart a self - reguluje jeho prevádzkové funkcie v závislosti na vonkajšej teplote (regulácia vnútornej teploty zdroja). Startzilla slúži ako tester autobatérií všetkých druhov . Testuje: napätie na svorkách, počiatočnú kapacitu (CCA) a vykonáva prevádzkovú kontrolu alternátora vozidla.

Pôsobí ako Power Bank (akumulátor energie): USB - výstupný port (5V/2.1A) pre elektronické zariadenia (tablety, chytré telefóny, MP3 prehrávače, fotoaparáty, atď), Jack výstup s programovateľným napätím na 12,16,19V pre napájanie notebookov a iných zariadení.

Tomuto zdroju nechýba ani ochrana proti prepólovaniu, skratu, prepätiu (nekompatibilné batérie napätia), podpätiu (cut-off napätia), nadprúdu, prehriatiu, nízkej teplote, proti náhodnému skratu kontaktov. Zdroj má integrované svietidlo a blikacie výstražné červené svietidlo

Dodávané vrátane štartovacích káblov, a nabíjacieho zdroja.

Technické parametre:

batéria LiPO lítium ÁNO
štartovacie napätie 12 V
štartovanie do - 20°C
USB 5V/2,1A
napájací Jack konektor s výstupom 12/16/19V/3,5A
napájacie napätie nabíjačky 110-230 V
menovitý štartovací prúd 600 A
max. štartovací prúd pri 12V 1200 A
kapacita bezúdržbovej batérie 15000 mAh
rozmery: 28x10x18 cm
váha 2,6 kg
meranie teploty okolia ÁNO
slúži ako tester štartovacích batérií všetkých druhov ÁNO
integrované svietidlo ÁNO
integrované blikacie výstražné červené svietidlo ÁNO