Caddy Mig C200i ESAB

Prenosný jednofázový invertorový zvárací zdroj MIG / MAG so zabudovaným podávačom pre cievky 200mm. Výkon zdroja a ponuka funkcií u umožňujú použitie v rôznych oblastiach zvárania a aplikácií. Caddy Mig C200 umožňuje zváranie nelegovaných a legovaných ocelí, hliníka alebo MIG / MAG zváranie materiálov. Pre zváranie možno použiť plný aj plnený drôt pre zváranie bez ochranného plynu. Univerzálny zdroj pre opravy a renovácie, mobilné zváranie pri zostavovaní konštrukcií a na stavbách.

Jednofázové napájanie zdroja umožňuje pripojenie do siete kdekoľvek. Pokiaľ nie je elektrický rozvod k dispozícii, možno zdroj napájať z generátora. Obvody PFC zaisťujú o 30% vyšší výkon pri rovnakej úrovni istenie. Zdroj Caddy ™ Mig C200 je postavený na výkonnom invertorovou zdrojmi. Vnútri je zabudovaný podávací mechanizmus vrátane priestoru pre cievku s prídavným zváracím materiálom. V priestore podávacích kladiek sú kontakty pre možnú zmenu polarity pre aplikácie zvárané plnenú elektródou.

Spoločnosť ESAB predstavila nový doplnok svojej populárnej rady zváracích zdrojov Caddy® - Caddy® Mig C200. Tento kompaktný a ľahký zvárací stroj je vhodný pre celý rad montážnych, údržbárskych a opravárenských prác. Stroj sa vyznačuje zabudovaným podávačom zváracieho drôtu, ktorý pojme 200mm cievky. Tento nový stroj je ergonomický, robustný a spoľahlivý, a možno ho použiť na zváranie ocele, hliníka a nerezovej ocele. Je tiež vhodný na spájkovanie natvrdo metódou Mig. Možno použiť buď plné drôty alebo plnené elektródy.

Rozhodujúce prednosťou tohto nového napájacieho zdroja s usmerňovačom je technológia inteligentného nastavenia oblúka, ktorá zaisťuje vynikajúci zvárací výkon pri minimálnom úsilí používateľa. Caddy® Mig C200 je skutočne prvým z radu prenosných zváracích strojov Caddy® spoločnosti ESAB, ktorý ťaží z inteligentnej technológie QSet chránené patentovou prihláškou. Ako náhle je vybraný materiál, užívateľ jednoducho nastaví hrúbku tabule prostredníctvom intuitívneho rozhrania obsluhy. Systém QSet automaticky optimalizuje parametre oblúkového zvárania skratovým prenosom. QSet udržuje optimálne nastavenie, aj keď sa zmení nastavenie hrúbky tabule. Výsledok je ten, že konzistentné a optimálnu kvalitu zvaru možno pre všetky hrúbky tabule zabezpečiť ovládaním jediného otočného regulátora. QSet možno použiť pre všetky kombinácie materiálov a plynov.

Vďaka nízkej hmotnosti (11,5 kg) a jedinečnému a starostlivo navrhnutému systému manipulácie so zváracím káblom možno Caddy® Mig 200i vrátane zváracích káblov prenášať bezpečne, ľahko a efektívne. Nová konštrukcia takisto využíva rad moderných materiálov, vďaka ktorým je plášť zdroja ľahký, trvanlivý a nárazuvzdorný. Napájanie z jednofázového zdroja alebo z mobilného generátora znamená, že Caddy® Mig 200i je možné používať prakticky kdekoľvek.

Vďaka veľkej pozornosti venovanej v priebehu navrhovania elektrických obvodov kompenzáciu účinníka a harmonických Caddy® Mig 200i dodáva o 30% vyšší zvárací výkon pri rovnakej hodnote poistky. Pri 20% pracovnom cykle stroj dodáva 180 A / 23 V a pri 100% pracovnom cykle stále dosahuje pôsobivých hodnôt 100 A / 19 V. Prúd možno nastaviť v rozsahu 30-200 A a rýchlosť posuvu zváracieho drôtu možno nastaviť v rozmedzí 2-12 m / min. Možno použiť zvárací drôt s priemerom 0,6-1,0 mm.

Každý zdroj Caddy® Mig 200i je dodávaný kompletný vrátane 3m horáka, 3m sieťového kábla, 4,5m plynovej hadice so svorkou a rýchlospojkou, spätného kábla so svorkou a jednoduchého ramenného popruhu. Súprava každého stroja bude doplnená o cievku s 1 kg meďou potiahnutého Mig / Mag zváracieho drôtu ESAB OK Autrod 12.51.

Obsah balenia:
zabudovaný horák 3m
napájací kábel 3m
plynový hadica 4,5m s rýchlospojkou
zemniaci kábel so svorkou
jednoduchý ramenný popruh
kompletné príslušenstvo horáka pre drôt Ø 0,8 mm
manuál
cievka drôtu OK Autrod 12.51, 0.8 mm - 1kg

Technické parametre:
Napájacie napätie [V]: 1 x 230
Prúdový rozsah [A]: 30 - 200
Napätie naprázdno [V]: 60
ED 35% výkon [A]: 180
ED 100% výkon [A]: 100
Druh krytia [IP]: 23
Rozmery D x Š x V [mm]: 449 x 198 x 347
Hmotnosť stroja [kg]: 11,5
Rýchlosť posuvu drôtu [m / min]: 2 - 12
Priemer cievky [mm]: 200
Hmotnosť cievky [kg]: 5
Priemer drôtu [mm]: 0,6 - 1,0