WSE860 - zvárací invertor 130 A s príslušenstvom

Zvárací invertor Scheppach WSE 860 je kompaktný, ľahký, ľahko ovládateľný a efektívny Zvárací stroj, ktorý je vhodný pre zváranie práce v garážach, dielňach, okolo domu, chaty, atď. Dodáva sa v praktickej sade, v ktorom nájdete všetko, čo potrebujete urobiť, takže môžete okamžite začať zvárať – kábel s uzemňovacím šklbe svorka elektródy držiak kábla, ochranný štít, kladivo troska s drôtenou kefou, 3 x zváranie elektródou a ramenný popruh a rukoväť pre jednoduché prenášanie.

Stroj je vybavený chladiace a prehriatiu ochrana a preťaženia ochranu so svetelným indikátorom. Zvárací prúd je možné nastaviť postupne rotačné číselník 10 130 a stroj bol testovaný s skvelé výsledky Českej profesionálne zváračky a špecializovaných predajcov zváracej techniky. Vybavené najnovšími technológiami, ktoré uľahčujú zváranie, vhodná nielen pre kvalifikovaných zváračov, ale aj pre úplných začiatočníkov.

RC FORCE-a funkcia, ktorá pomáha stabilizovať horiace zváranie elektrickým oblúkom. Ak oblúk znižuje (prilepiť elektródy) zvárač dodáva prúd a elektródy odhoří. Naopak, pri oblúku je príliš dlhá, trvá prúd a zváračka zváračka má čas priblížiť elektródy na materiálu bez oblúk zhasne.


ANTI STICK-Ak len držať elektródy dochádza, potom táto funkcia zabezpečí začatie zníženia Zvárací prúd na minimum. Elektróda s nerozžhaví, ale naopak ochladzuje a môžete ľahko odtrhnúť, bez nutnosti odstrániť z kliešte.

HOT-START funkcia, ktorá uľahčuje zapálenie oblúka zvýšením zapaľovania prúd cca 30% off prúd set svářečem. Po úspešnom vznetovom znížená na aktuálne nastavenú hodnotu svářečem.

Štandardné vybavenie:

ramenný popruh
kábel s uzemňovacím šklbe svorka
kábel s držiakom elektród
3 x elektródy (2/2,5/3 mm)
kladivo troska s drôtenou kefou
zváranie štít

Technické parametre:

Prevádzkové napätie: 230 V, 50 Hz
Menovité napätie bez záťaže: 85 v
Spôsob zvárania: MMA (elektróda stick zváranie všetkými typmi.)
Použitie: všetky Zvariteľné kovové materiály. ocele. liatiny. neželezných kovov. atď
Zváranie prúdový rozsah: 10-130 a hladko.
Zvárací priemer elektródy: 1.6-3,2 mm
Ponúknuté: Arc Force. Anti Stick. Horúci Štart
Stupeň ochrany: IP m 21S
POISTKA: 16 A
Min. pracovného času: 100%-65A/85A/60%-25%-130A
Hmotnosť(Kg): 5.20
Rozmery (cm): 27.5 x 12.5 x 21