Spájkovacie/odspájkovacie stanice ZD-8917B

Vysoko výkonná multifunkčná (spájkovacie/odspájkovacie) stanice, ktorá je vyvinutá a vyrobená pre výskum, výrobu a opravy elektronických výrobkov. Tento prístroj sa používa v oblasti elektronického výskumu, výučby a výroby, predovšetkým pri opravách a prepracovaní elektronických prístrojov a komunikačných zariadení.

1) Riadiaca jednotka
Táto spájkovacia stanica je automaticky riadená dvoma mikroprocesormi. Digitálne riadiaca elektronika a kvalitný systém výmeny tepla zabezpečuje presnú reguláciu teploty spájkovacieho hrotu. Najvyšší stupeň presnosti nastavenia teploty a optimálneho dynamického tepelného chovania pri zaťažení je dosiahnuté vďaka uzavretému riadiacemu obvodu. Zariadenie je navrhnuté predovšetkým pre bezolovnaté spájkovacej techniky.

2) Spájkovačka (ZD415T)
Spájkovačka ZD-415T s výkonom 48W (pri ohreve až 130W) má široký výber spájkovacích hrotov a možno ju použiť kdekoľvek v oblasti elektroniky. Vysoký výkon a tenký dizajn robí z tejto spájky ideálny nástroj pre jemné spájkovacie práce. Vykurovacie teleso je vyrobené z PTC a čidlo spájkovacieho hrotu môže vďaka tomu rýchlo a presne kontrolovať teplotu spájkovanie.

3) Odspájkovanie (ZD-553T)
Spájkovačka ZD-533T s výkonom 80W (pri ohreve až 200W) a možno ju použiť kdekoľvek v oblasti elektroniky. Vysoký výkon a tenký dizajn robí z tejto spájky ideálny nástroj pre odspájkovacie práce. Vykurovacie teleso je vyrobené z PTC a čidlo spájkovacieho hrotu môže vďaka tomu rýchlo a presne kontrolovať teplotu odspájkovanie.

Technické parametre:
Stanica
Vstupné napätie: 220 - 240V AC / 50Hz
Príkon: 60W + 90W
Vzduchová pumpa: membrána

Spájkovanie
Napätie: 24V AC
Výkon: 60W
Teplota: 160 ° C - 480 ° C
Vykurovací prvok: keramický

Odspájkovanie
Napätie: 24V AC
Vákuum: 60mm Hg
Príkon: 90W