Dvoj- alebo trojramenný hydraulický sťahovák HHL-10F

Kvalitný, výkonný dvoj- alebo trojramenný hydraulický sťahovák ložísk, remeníc, ozubených kolies a pod. So sťahovacou silou 10 t má samostatnú ručnú hydraulickú pumpu. Sťahovák možno rýchlo upraviť ako dvojramenný alebo trojramenný.

Precízne, vysoko kvalitné hydraulika zaisťuje rýchle, efektívne a bezpečné sťahovanie s vynaložením menšej sily. Samostatná ručná hydraulická pumpa HHB-700 spojená so sťahovákom vysokotlakovú hadicou, čo umožňuje prácu v určitej vzdialenosti od sťahovaného predmetu a zvýšenie bezpečnosti obsluhy.

V dvoch polohách výškovo nastaviteľná ramená z kovanej ocele. Strediaci hrot konca hydraulického vretena zaťažený pružinou umožňuje ľahké vystredenie sťahováku na hriadeli bez poškodenia hriadeľa. Vreteno na telesu sťahováku je možné zašroubovávat alebo vyšroubovávat, a tak meniť dĺžku ramien / upínacie hĺbku, zaťahuje späť pri otáčaní proti smeru hodinových ručičiek.

Značne efektívnejšie sťahovanie než pri použití mechanického sťahováku, jeden mechanik môže vykonať sťahovanie, na ktoré by s mechanickým sťahovákom boli potrebné dva ľudia. Zostava je uložená v kufri z odolného plastu. Vysoká prevádzková spoľahlivosť a dlhá životnosť.

Technické parametre:
Hydraulická sila: 10 t
Maximálne roztvorenie (spread): 250 mm
Myximální vyloženie (reach): 170 mm
Zdvih piesta: 60 mm
Rozmery: E: 56 mm
F: 12 mm
G: 137 mm
A: 14 mm
B: 30 mm
C: 30 mm
Hmotnosť: 12,9 kg