Odvlhčovač vzduchu Dantherm CDT40S

Odvlhčovač vzduchu Dantherm CDT40S je profesionálny mobilný odvlhčovač od dánskej spoločnosti Dantherm ponúka rýchlu a jednoduchú pomoc na likvidáciu škôd aj pre stavebný priemysel. Výhodou je predovšetkým rýchlosť a energetická účinnosť pri vysúšaní.

Tento typ odvlhčovačov je tiež obľúbený v stavebníctve, pretože ponúkajú efektívne a starostlivo riadené prostriedky na vysúšanie tehál či betónových stien, čím šetria čas aj peniaze.

Odvlhčovače vzduchu Dantherm ponúkajú presné digitálne nastavenie, servisné údaje, jednoduché zisťovanie závad a presnú špecifikáciu prevádzkových hodín a spotreby energie, aj meranie teploty a relatívnej vlhkosti. Navyše je navrhnutý pre optimálny transport a manipuláciu vďaka nastaviteľnej a pevnej rukoväti a veľkým gumovým kolesám.

Všetky odvlhčovače a sušiče radu Dantherm CDT sú kondenzačné odvlhčovače. Zabudovaný ventilátor nasáva vlhký vzduch do odvlhčovača a vháňa ho do odparovača. Akonáhle sa teplý vzduch stretne so studeným povrchom odparovača, skondenzuje na vodu, ktorá je vedená do nádoby na vodu. Počas procesu sa suchý vzduch zahreje a vracia sa do miestnosti. Opakovaná cirkulácia vzduchu cez jednotku znižuje relatívnu vlhkosť, čím dochádza k belmi rýchlemu, ale jemnému vysúšaniu.

Odvlhčovač vzduchu CDT je možné dodať s kazetou pre čerpadlo kondenzátu namontovanou namiesto nádoby na vodu. To čerpá kondenzovanú vodu do odtoku a odvlhčovač tak nebude vyžadovať údržbu kondenzátu. Kazeta pre čerpadlo je k dispozícii ako príslušenstvo.

Technické parametre:

Výkon odvlhčovania pri 30°C/80% RH - 42l/24h

Prúd vzduchu - 560 m3/h

Rozsah prevádzkovej vlhkosti - 40-100% RH

Šírka/hĺbka - 542/539mm

Hmotnosť - 46 kg

Zásobník na vodu - 14 l