Odvlhčovače vzduchu D 850 ELEKTRON Amcor

Odvlhčovače vzduchu D 850 ELEKTRON Amcor sú moderné zariadenia, ktoré vás okamžite oslovia nielen vzhľadom, ale aj skvelými parametrami. Je určené pre postavenie na podlahu aj na zavesenie na stenu. Odvlhčovač vzduchu je vybavený digitálnym nastavením požadovanej vlhkosti s digitálnym zobrazením skutočnej vlhkosti a dvojrýchlostným ventilátorom. Lamely, ktorými prúdi odvlhčený vzduch, sú smerovateľné. Prístroj je vybavený indikátorom el. napájanie. Pre svoj príjemný vzhľad sa hodí aj do najluxusnejšieho prostredia.

Odvlhčovače vzduchu D 850 ELEKTRON sú vyrobené z kvalitného nehrdzavejúceho materiálu. Sú konštruované tak, že vzdušnú vlhkosť odstraňujú na princípe tepelného čerpadla. Vlhkosť vzduchu dokážu podľa potreby udržať v rozmedzí 20-80%. Súčasťou výbavy odvlhčovačov a sušičov vzduchu D 850 E je automatické odmrazovanie. Vďaka jednoduchej inštalácii a jednoduchej údržbe je možné odvlhčovače použiť ako v starších, tak v novo budovaných priestoroch.

Odvlhčovače bazénov D850 ELEKTRON (odvlhčovače vzduchu v hale bazéna) sú nevyhnutné pre vnútorné bazény, u ktorých nie je zriadená vzduchotechnika. Odstraňujú zo vzduchu vlhkosť, zamedzujú kondenzácii pary na oknách a stenách, a odstraňujú tak zásadnú príčinu vzniku plesní. Odvlhčovače je možné využiť všade, kde vznikajú problémy so zvýšenou vlhkosťou vzduchu - teda nielen v bazénoch, ale aj v rehabilitačných či telekomunikačných centrách, reštauráciách, kaderníckych salónoch, práčovniach, výrobniach cestovín, kuchyniach a pod. Odvlhčovače D 850 E sú vybavené prachovými filtrami a zároveň odvlhčením zlepšujú čistotu vzduchu.

Technické parametre
Odvlhčenie pri 30 °C, RH = 70 % (l/deň) 60
Prefiltrovaný obj. vzduchu (mVhod) 500
Nasávanie vzduchu vopred
Výtlak vzduchu vrchom
Objem zásobníka kondenz. vody (1) nie je
Napojenie hadice kondenz. vody (mm) 13
Tepelný výkon (kW) 2,1
Plocha filtra vzduchu (cm2) 1500
Elektrické napájanie 230 V/50 Hz
Elektrický príkon (kW) 0,85
Regulátor vlhkosti zabudovaný
Elektrické krytie IP 43
Chladivo R407C
Prevádzková teplota vzduchu (°C) 10-35
Rozmer š/v/h (mm) 660/750/345
Hmotnosť (kg) 38