Odvlhčovač vzduchu D 810 Amcor

Odvlhčovače vzduchu D 810 Amcor sú vyrobené z kvalitného nehrdzavejúceho materiálu, sú konštruované tak, že vzdušnú vlhkosť odstraňujú na princípe tepelného čerpadla. Vlhkosť vzduchu dokážu podľa potreby udržať v rozmedzí 20-80%. Súčasťou výbavy odvlhčovačov D 810 je automatické odmrazovanie. Vďaka jednoduchej inštalácii a jednoduchej údržbe je možné odvlhčovače vzduchu použiť ako v starších, tak v novo budovaných priestoroch.

Odvlhčovače a sušiče vzduchu D 810 sú moderné zariadenia s príjemným vonkajším designom. Veľkosťou sa radí do strednej triedy odvlhčovačov. Pri optimálnych podmienkach je tento prístroj schopný odvlhčiť až 40 litrov vody denne. Odvlhčovač D 810 váži len 33 kg a pre ľahšiu manipuláciu je vybavený kolieskami. Kondenzát je možné vypúšťať priamo do kanála alebo zabudovaným čerpadlom prečerpávať až do výšky 1,6 m. Vďaka výkonu, nízkej hmotnosti a jednoduchej obsluhe má odvlhčovač vzduchu D 810 mnohostranné využitie.

Odvlhčovače bazénov D 810 (odvlhčovače vzduchu v hale bazéna) sú nevyhnutné pre vnútorné bazény, pri ktorých nie je zriadená vzduchotechnika. Odstraňujú zo vzduchu vlhkosť, zamedzujú kondenzácii pary na oknách a stenách, a odstraňujú tak zásadnú príčinu vzniku plesní. Odvlhčovače je možné využiť všade, kde vznikajú problémy so zvýšenou vlhkosťou vzduchu - teda nielen v bazénoch, ale aj v rehabilitačných či telekomunikačných centrách, reštauráciách, kaderníckych salónoch, práčovniach, výrobniach cestovín, kuchyniach a pod. Odvlhčovače D 810 sú vybavené prachovými filtrami a zároveň zlepšujú čistotu vzduchu.

Technické parametre 
Odvlhčenie pri 30 °C, RH - 70 % (l/deň) 40
Prefiltrovaný obj. vzduchu (mVhod) 480
Nasávanie vzduchu zadom
Výtlak vzduchu vopred
Výtlačná výška čerp. konenzátu (m) 1,6
Napojenie hadice kondenz. vody (mm) 13
Tepelný výkon (kW) 2
Plocha filtra vzduchu (cm2) 1520
Elektrické napájanie 230 V/50 Hz
Elektrický príkon (kW) 0,81
Regulátor vlhkosti zabudovaný
Elektrické krytie IP 43
Chladivo R407C
Prevádzková teplota vzduchu (°C) 10-35
Rozmer š/v/h (mm) 460/880/420
Hmotnosť (kg) 33