Odvlhčovač vzduchu Amcor D 750 ECONOMIC

Odvlhčovač vzduchu Amcor D 750 ECONOMIC sú moderné zariadenia s príjemnou vonkajšou úpravou. Svojou veľkosťou sa radí skôr do skupiny menších zariadení. O to viac prekvapí svojim výkonom. Pri optimálnych podmienkach je schopný odvlhčiť 16 litrov vody denne. Odvlhčovač vzduchu D750 Economic váži iba 21 kg a je vybavený kolieskami a výsuvným držadlom. Kondenzát je možné zachytávať do zásobníka na skondenzovanú vodu alebo ho možno odvádzať nepretržite hadicou mimo odvlhčovača. Vďaka svojmu výkonu, nízkej hmotnosti a jednoduchej obsluhe má tento odvlhčovač mnohostranné využitie.

Odvlhčovače vzduchu Amcor sú vyrobené z kvalitného nehrdzavejúceho materiálu. Sú konštruované tak, že vzdušnú vlhkosť odstraňujú na princípe tepelného čerpadla. Vlhkosť vzduchu dokážu podľa potreby udržať v rozmedzí 20 – 80 %. Vzhľadom na jednoduchú inštaláciu a jednoduchú údržbu je možné odvlhčovače použiť ako v starších, tak v novo budovaných priestoroch.

Odvlhčovače bazénov Amcor (odvlhčovače vzduchu v hale bazéna) sú nevyhnutné pre vnútorné bazény, pri ktorých nie je zriadená vzduchotechnika. Odstraňujú a vysúšia zo vzduchu vlhkosť, zamedzujú kondenzácii pary na oknách a stenách a odstraňujú tak príčinu vzniku plesní. Odvlhčovače vzduchu Amcor je možné využiť všade, kde vznikajú problémy so zvýšenou vlhkosťou vzduchu - v bazénoch, v rehabilitačných či telekomunikačných centrách, reštauráciách, kaderníckych salónoch, práčovniach, výrobniach cestovín, kuchyniach a pod. Odvlhčovače sú vybavené prachovými filtrami a zároveň s odvlhčením.

Technické parametre:

Odvlhčenie pri 30°C, RH = 70% (l/deň) 16
Prefiltrovaný obj. vzduchu (m3 h) 350
Nasávanie vzduchu zadom
Výtlak vzduchu hore
Objem zásobníka kondenz. vody (l) 6,5
Napojenie hadice kondenz. vody (mm) 13
Tepelný výkon (W) 900
Plocha filtra vzduchu (cm2) 480
Elektrické napájanie (V) 230 V/50Hz
Elektrický príkon (W) 320
Regulátor vlhkosti zabudovaný
Elektrické krytie IP 43
Chladivo R 134A/340 g
Prevádzková teplota vzduchu °C 10-35
Rozmer š/v/h (mm) 390/612/274
Váha (kg) 21