Záhradná fontána Mesačné misky

Záhradná fontána v tvare vychádzajúceho mesiaca s prelievajúcimi sa miskami a LED osvetlením bude rozhodne peknou dekoráciou vo Vašej záhrade. Záhradná fontána je vybavená kvalitnou a veľmi tichou vodnou pumpou. Voda steká po jednotlivých miskách, misky sú presvetlené LED osvetlením. Fontána vytvára romantickú atmosféru a svetlo z vodnej hladiny upútava zvýšenú pozornosť a navodzuje veľmi príjemnú atmosféru. V teplých dňoch je mimoriadne kúzelná vo večerných hodinách.

Materiál: Polyresin, vodné čerpadlo, prívodný kábel s trafom 12V, 3x LED osvetlenie

Výška: 93 cm, šírka/hĺbka: 43x29 cm

Voda je zdroj života. Voda bola odjakživa symbolom života, vitality, zdravia, čistoty a hojnosti pre všetky ľudské generácie. Voda v sebe skrýva ohromnú prírodnú energiu a zásadným spôsobom ovplyvňuje životné podmienky vo všetkých častiach sveta. V tečúcej vode je silná energia, voda prečisťuje a obnovuje, vyživuje a zahojuje, upokojuje a regeneruje. Už pred 5 000 rokmi sa čínski taoistickí mnísi a učenci venovali dôkladnému štúdiu vody a jej interakcie na živé bytosti a človeka zvlášť. Túto vedu pomenovali Feng - Shui (vietor a voda). Fontánky a fontány prinášajú do Vášho príbytku autentický kúsok prírody a prírodných síl. Ticho tečúca alebo prebublávajúca voda vytvára upokojujúcu atmosféru harmónie a rovnováhy zemských elementov. Každá takáto prírodná fontánka dokáže citeľne zmeniť alebo úplne eliminovať negatívnu energiu v okolí a navodiť atmosféru harmónie mysle a prirodzene relaxačné prostredie. Tieto vodné fontánky sú zároveň nevtieravým dekoratívnym prvkom Vašich záhrad a domácností, ale sú vhodné aj pre spoločenské priestory (hotely, reštaurácie, čakárne, atp. ...), alebo obchodné priestory (kancelárie, ordinácie, predajne, atp. ...) .

Každý a to aj menej citlivý jedinec pocíti v blízkosti týchto vodných fontánok upokojujúcu energiu . Tento wellness efekt je vytvorený na základe fyzikálneho procesu – ionizácie vzduchu. Aj tieto malé fontánky dokážu produkovať dostatočný ionizačný efekt v akejkoľvek miestnosti. Tečúca voda zachytáva mechanické aj organické častice, ktoré sa voľne pohybujú vzduchom a tým „filtrujú“ dýchateľný vzduch od týchto prachových nečistôt, ktoré by inak prišli na sliznicu dýchacieho traktu a dráždili by ju ku kašľu alebo k sťaženému dýchaniu. Navyše bolo preukázané, že pravidelný pobyt v miestnosti s takto upraveným vzduchom odbúrava stres, blahodárne pôsobí na psychiku, zvyšuje tvorivú kreativitu a znižuje riziko infekcií prenášaných vzduchom.