VERDEMAX valc. zberač na ovocie 3231

Verdemax ponúka široký sortiment záhradných nožníc a náradia: prednosťou je nízka hmotnosť, ergonomický tvar a použitie veľmi kvalitných materiálov. Vďaka svojmu praktickému a páčivému prevedeniu zaujme aj profesionálov, ktorí hľadajú kvalitné náradie s dlhšou životnosťou a uľahčujúcu prácu.

Verdemax Valcová zberač na ovocie 3231

Zbiera ovocie vďaka roztváraniu lamiel klietky a pri rotácii po zemi poberie ovocie o rozmere 3 - 17 cm. To znamená pohodlný a efektívnejší zber ovocia bez nutnosti sa zohýbať či kľakať!

  • Dĺžka násady: 120 cm
  • Hmotnosť: 1,2 kg

Spoločnosť Verdemax vyrába záhradné produkty pod vlastnou značkou pre starostlivosť, dekoráciu, ochranu a údržbu zelene, a to ako pre fanúšikov, tak pre profesionálov v tomto odvetví.

Spoločnosť bola založená v 80. rokoch v Taliansku s operačným ústredím v Boretto. Vďaka širokému spektru produktov sa obracia k zákazníkom, predajcom, záhradným centrám a špecializovaným distribútorom a ponúka im predovšetkým záhradné ručné náradie, aku program, tlakové postrekovače, rozmetadlá, kompostéry, závlahové systémy, detské náradie atď. Ponuka produktov sa stále rozširuje.