Akumulátorová kosačka na trávu CRAMER 82LM46SX (Dodávané bez batérie a nabíjačky)

AKCIA CRAMER 82V DRUHÁ BATÉRIA ZADARMO

Keď zakúpite súčasne stroj a batériu radu 82V, obdržíte ZADARMO druhú batériu rovnakej alebo menšej kapacity. Obe batérie je možné zaregistrovať a získať 10-ročnú záruku pre domáce aj komerčné využitie . Akcia je časovo obmedzená od 1.3.2024 - 31.5.2024. Viac sa dozviete u svojho predajcu.

Akumulátorové kosačky na trávu Cramer 82V ponúkajú špičkový výkon s vynikajúcou kvalitou kosenia pre dokonalý povrch trávnika. Možnosť využíva dvoch slot na batérie , vďaka čomu bude kosiť dvakrát dlhšie, čím zdvojnásobíte plochu kosenia. Optimalizovaný systém zachytávania zaisťuje, že na zemi nezostanú žiadne odrezky. Stručne povedané: Cramer vám umožní kosiť trávniky rýchlo, ticho a dokonale.

Cramer 82LM46SX je 82V vysoko výkonná akumulátorová kosačka na trávu s vlastným pohonom , ktorá bola navrhnutá špeciálne pre profesionálov. Ponúka odolnosť vďaka 46cm/18" oceľovému žaciemu ústrojenstvu s odolnými sklopnými rukoväťami a výnimočný výkon a dobu chodu vďaka nášmu 82V bezkomutátorovému digitálnemu motoru a dvom slotom pre batérie s automatickým prepínaním. S Cramerom je možné rýchlo, efektívne a bezpečne vykonávať aj tie najnáročnejšie.

Naša 82V technológia súperí s ekvivalentnou benzínovou kosačkou na trávu s objemom 140 ccm, ale má výrazne nižšie prevádzkové a vlastnícke náklady, čo z nej robí životaschopnú voľbu pre každého profesionálneho užívateľa alebo firmu. Okrem výhod v oblasti nákladov a výkonu ponúka rad Cramer 82V dodatočnú bezpečnosť na pracovisku s nízkymi vibráciami, nízkou hlučnosťou a nulovými emisiami alebo škodlivými výparmi pre obsluhu pri kosení. Vďaka 3 funkciám kosenia pre zadný zber, mulčovanie alebo bočné vyhadzovanie ponúka 82LM46SX vysokú produktivitu v akejkoľvek oblasti od formálnych trávnikov až po zarastené cesty. Inteligentný motor je vybavený funkciou automatického zrýchlenia , ktorá zvyšuje rýchlosť noža v náročnejších podmienkach a znižuje rýchlosť noža na ľahších trávnatých plochách, aby sa predĺžila doba chodu.

Ako súčasť profesionálnej platformy Cramer 82V je batéria vymeniteľná v ktoromkoľvek z 82V rozsahu od krovinorezov, nožníc na živý plot, fúkačov, pôdnych vrtákov, snežných fréz motorových píl a dokonca aj motorových rozbrusovacích píl a najmä záhradných traktorov.

CRAMER je globálnym hráčom na svetovom trhu , a le mozog je vo Švédsku. Všetky výrobky CRAMER sú navrhnuté a vyvinuté vo výskumných a vývojových zariadeniach vo Švédsku, USA a Číne. Vďaka špičkovým technológiám v kombinácii s globálnym dosahom posúvame vývoj vysoko výkonných a odolných akumulátorových nástrojov a zariadení dopredu. Ponúkame revolučný výkon, inovácie a inteligentné riešenia na potešenie profesionálov i súkromných osôb. Vďaka jedinečnému 48V a 82V batériovému systému poskytujú nástroje CRAMER dostatok energie, aby ste mohli vyradiť svoje staré benzínové zariadenie. S čistým svedomím!!! Pretože to nie je len sila, ktorá je nadradená. Náš rad 48V a 82V je nákladovo efektívnejší, oveľa šetrnejší k životnému prostrediu a nevystavuje vás toxickým výparom. Je to jednoducho inteligentná voľba pre tvrdo pracujúcich záhradných profesionálov.

Cramer profesionálne Bluetooth batérie:

Batériový systém Cramer 82V je postavený na najnovších vysokokapacitných lítium-iónových článkoch s vysokým odberom prúdu. Systém 4V, navrhnutý s funkciami, ako je pripojenie Bluetooth a ochrana proti poveternostným vplyvom IPX82 , vám umožní pracovať a komunikovať bez ohľadu na počasie.

Je to vzácna kombinácia sily a inteligencie . Vďaka bleskurýchlym reakciám, fantastickému pomeru výkonu a hmotnosti a vysokému výkonu poskytujú svaly bezuhlíkového motora Cramer najvýkonnejší dostupný systém akumulátorového komerčného elektrického náradia.

Technická špecifikácia:

  • Typ motora: Striedavý
  • Slot pre dve batérie: Áno
  • Napätie: 82 V
  • Výkon: 1,0 kW
  • Rýchlosť pojazdu: Nastaviteľná 2,2-5,4 km/h
  • Šírka kosenia: 46 cm
  • Zber trávy: Áno
  • Mulčovacia: Áno
  • Zadné vyhadzovanie: Áno
  • Veľkosť vrecka: 55 L
  • Zberný kôš na trávu: Áno s ochranou proti prachu
  • Nastavenie výšky kosenia: Centrálne, 25-80 mm, 7 pozícií
  • Nastavenie riadidiel : 3 pozície
  • Funkcia Boost: Automatický
  • Odnímateľný kľúč: Áno

Dodávané bez batérie a nabíjačky

 

ZÁRUKA CRAMER 82V

Na domáce využitie: na stroj je štandardná záruka 3 roky a na batériu 2 roky.

- v prípade registrácie je možné rozšíriť záruku na 10 rokov pre 82V batérie pre domáce využitie.

Na komerčné využitie: na stroj je štandardná záruka 1 rok a na batériu 1 rok.

- v prípade registrácie je možné rozšíriť záruku na 2 roky pre 82V stroj pre komerčné využitie.

- v prípade registrácie je možné rozšíriť záruku na 10 rokov pre 82V batériu pre komerčné využitie.

*Do 2 mesiacov od zakúpenia si zákazník zaregistruje výrobok alebo batériu online na www.cramertools-service.com a potvrdí tým rozšírenú záruku a získa certifikát.