Weibang Trávna batériová kosačka s pojazdom WB 452 SE 6in1 + Batéria 4Ah + Rýchlonabíjačka

Kosačka WB 452 SE 6in1 vyniká vo vyššej strednej triede kosačiek svojím kvalitným spracovaním, výbavou a rovnako tak aj dizajnom. Záhradná kosačka Weibang je vybavená robustným oceľovým skeletom so záberom kosenia 45 cm. Motorová kosačka WB 452 SE 6in1 je poháňaná silným elektrickým motorom o sile 800W.

Veľkou prednosťou tejto kosačky je variabilnosť použitia 6 in 1, čo znamená, že motorová kosačka WB 452 SE 6in1 s pojazdom vie zbierať pokosenú trávu do koša, mulčuje, a alebo môže vyhadzovať trávu bočným deflektorom i zadným deflektorom von.

Tieto posledné funkcie sa používajú prevažne na prerastenú trávu. Kolesá je zo špeciálnej gumy sú uložené v oboustraných guličkových ložiskách, centrálne nastavenie výšky kosenia je u značky Weibang tiež samozrejmosťou.

Beteriová kosačka WB 452 SE 6in1ergonomické madlo s pogumovanou rukoväťou a masívne ovládací panel s ovládacími prvkami. Ďalej je táto kosačka vybavená sklopnou rukoväťou pre ľahké uskladnenie a prepravu.

Masívny žacie nôž a veľký kôš, spolu so zaujímavou cenou, WB 452 SE 6in1 robia z tejto batériové kosačky s pojazdom jedničku vo vyššej triede batériových kosačiek s pojazdom.

WB 452 SE 6in1 je nezávislá energetická zostava, ktorá integruje jednosmerný motor, lítiovú batériu a sadu regulátorov. Je to ideálna alternatíva pre benzínové motory. Je vybavený lítiovou polymérovou batériou 120V4AH, vhodnú pre domáce kosačky na trávu. Batériové kosačky majú výhody nulových emisií znečistenia, nízkej hlučnosti a bez bezúdržbovosť. Zásuvný akumulátor sa ľahko inštaluje alebo vyjme a je vybavený špeciálnym nabíjacím sedákom pre rýchle nabíjanie.

Balenie obsahuje:
1x rýchlonabíjačka
1x batéria Li-ion 120 V 4 AH

Technické parametre:

Vlastné pojazd: ÁNO
Typ motora: elektrický 800W
Batéria: Li-ion 1x DC 120V, 4Ah
Nastavenie výšky: 20-70 mm, centrálny
Šírka kosenia: 450 mm
Objem koša: 50 l
Podvozok: Kvalitná oceľ
Guličkové ložiská: ÁNO
Mulčovanie: ÁNO
Vyhadzovanie bokom: ÁNO
Zadné vyhadzovanie: ÁNO
Rýchlosť pohybu: 4,0km/h
Veľkosť kolies: predné/zadné 180/255 mm
Hmotnosť: 36,5 kg