Weibang Trávna batériová kosačka s pojazdom WB 502 SE 6in1

Kosačka WB 502 SE 6in1 vyniká vo vyššej strednej triede kosačiek svojím kvalitným spracovaním, výbavou a rovnako tak aj dizajnom. Záhradná kosačka Weibang je vybavená robustným oceľovým skeletom so záberom kosenia 50 cm. Motorová kosačka WB 502 SE 6in1 je poháňaná silným elektrickým motorom o sile 800W.

Veľkou prednosťou tejto kosačky je variabilnosť použitia 6 in 1, čo znamená, že motorová kosačka WB 502 SE 6in1 s pojazdom vie zbierať pokosenú trávu do koša, mulčuje, a alebo môže vyhadzovať trávu bočným deflektorom i zadným deflektorom von.

Tieto posledné funkcie sa používajú prevažne na prerastenú trávu. Kolesá je zo špeciálnej gumy sú uložené v oboustraných guličkových ložiskách, centrálne nastavenie výšky kosenia je u značky Weibang tiež samozrejmosťou.

Beteriová kosačka WB 502 SE 6in1ergonomické madlo s pogumovanou rukoväťou a masívne ovládací panel s ovládacími prvkami. Ďalej je táto kosačka vybavená sklopnou rukoväťou pre ľahké uskladnenie a prepravu.

Masívny žacie nôž a veľký kôš, spolu so zaujímavou cenou, WB 502 SE 6in1 robia z tejto batériové kosačky s pojazdom jedničku vo vyššej triede batériových kosačiek s pojazdom.

WB 452 SE 6in1 je nezávislá energetická zostava, ktorá integruje jednosmerný motor, lítiovú batériu a sadu regulátorov. Je to ideálna alternatíva pre benzínové motory. Je vybavený lítiovou polymérovou batériou 120V 4AH, vhodnú pre domáce kosačky na trávu. Batériové kosačky majú výhody nulových emisií znečistenia, nízkej hlučnosti a bez bezúdržbovosť. Zásuvný akumulátor sa ľahko inštaluje alebo vyjme a je vybavený špeciálnym nabíjacím sedákom pre rýchle nabíjanie.

Balenie obsahuje:
1x rýchlonabíjačka
1x batéria Li-ion 120 V 4 AH

Technické parametre:

Vlastné pojazd: ÁNO
Typ motora: elektrický 800W
Batéria: Li-ion 1x DC 120V, 4Ah
Nastavenie výšky: 20-70 mm, centrálny
Šírka kosenia: 500 mm
Objem koša: 60 l
Podvozok: Kvalitná oceľ
Guličkové ložiská: ÁNO
Mulčovanie: ÁNO
Vyhadzovanie bokom: ÁNO
Zadné vyhadzovanie: ÁNO
Veľkosť kolies: predné/zadné 205/255 mm
Hmotnosť: 39 kg