Tieniaca plachta VERDEMAX 5880 Z

Tieniaca plachta VERDEMAX 5880 Z


VERDEMAX ponúka širokú škálu tieniacich plachiet pre uspokojenie všetkých potrieb aj tých najnáročnejších zákazníkov . Tieniaca plachta je modernou náhradou či alternatívou záhradného slnečníka, ktorá slúži na zatienenie akýchkoľvek plôch, kde sa z niektorých dôvodov nehodí slnečník. Výhodou tieniacej plachty je veľká mobilita a variabilita použitia a možnosť ľahkého a rýchleho premiestnenia podľa aktuálnej polohy slnka .

 

VERDEMAX tieniaca tkanina trojuholník 3,6 m Z elená 5880

 

Tieniace plachty sú ideálne zhotovené na vytvorenie zatienených plôch na Vašej záhrade. Zosilnené prešívanie, oceľové krúžky v každom rohu, dodávané kompletne s upevňovacími lanami

 

  • Rozmer : 3,6 x 3,6 x 3,6 m
  • Farba: zelená
  • Tkanín a: 130g/m2

 

Spoločnosť Verdemax vyrába záhradné produkty pod vlastnou značkou pre starostlivosť, dekoráciu, ochranu a údržbu zelene, a to ako pre fanúšikov , tak pre profesionálov v tomto odvetví.

 

Spoločnosť bola založená v 80. rokoch v Taliansku s operačným ústredím v Boretto. Vďaka širokému spektru produktov sa obracia k zákazníkom, predajcom, záhradným centrám a špecializovaným distribútorom a ponúka im predovšetkým záhradné ručné náradie, aku program, tlakové postrekovače, rozmetadlá, kompostéry, závlahové systémy, detské náradie atď. Ponuka produktov sa stále rozširuje.