Dieselový Generátor Hahn & Sohn HDE12STAi3 chladený vodou

Dieselový generátor Hahn & Sohn HDE12STAi3 je silný a výkonný partner pre domáce aj profesionálne prevádzky. Slúži aj ako kvalitný záložný zdroj pre núdzové situácie. Prekvapí vás nielen svojim výkonom a dlhou bezproblémovou prevádzkou , ale tiež, ako ľahko sa ovláda. 

 

Kvalitný motor so silným výkonom

Vnútri generátora je kvalitný štvortaktný dieselový motor s objemom 794 cm³. Je chladený vodou a postará sa o úžasný výkon 12,5 kW.

 

Spoľahlivá a dlhá prevádzka

Jedna z hlavných výhod je spoľahlivosť tejto centrály. Objemná nádrž na 26 l sa postará o to, že budete môcť generovať elektrickú energiu dlhé hodiny bez doplňovania paliva. Ďalšie funkcie generátora prispievajú k jeho stabilite a spoľahlivosti. Môžete ho preto použiť ako hlavný aj ako záložný zdroj .

 

Možnosť prepínania medzi dvoma režimami 

Vyberte si, či potrebujete pracovať v režime klasických domácich zásuviek 230V alebo priemyselných 400V . Generátor ponúka prepínanie medzi oboma režimami.

 

Jednofázová aj trojfázová prevádzka

Elektrocentrála HDE12STAi3 ponúka jednofázový aj trojfázový režim. Jednofázový pre 230V a trojfázový pre 400V . Výsledný maximálny výkon je buď 9 kW a menovitý výkon 8 kW . Ľahko medzi režimami prepnete na ovládacom paneli. Elektrocentrála je preto všestranná pre domácnosť, chalupu, ale aj stavenisko alebo firmy.

 

Automatický regulátor napätia (AVR)

Kolísanie napätia pri prevádzke tejto elektrocentrály nehrozí vďaka funkcii AVR. Automatický regulátor napätia stráži stabilitu napätia a chráni citlivú elektroniku pred poškodením.


Protihlukové a nízkovibračné opláštenie

Elektrocentrála je vybavená silným protihlukovým krytom, ktorý zároveň tlmí vibrácie. Hlučnosť 72 dB Vám zaistí extrémne tichú a čo najmenej rušivú prevádzku Ďalšou výhodou kvalitného opláštenia je ochrana proti poškodeniu zvonku.

  

Bezpečnosť predovšetkým 

Elektrocentrála Hahn & Sohn je…