Zváracia kukla 3M Speedglas 9100XXi s bočnými priezormi

Samostmievacia kukla 3M Speedglas s kazetou 9100XXi umožňuje rovnaký rozsah nastavenia zváracích parametrov ako pri ostatných kazetách série 9100 (V, X, XX), ale vďaka vylepšenej optike s technológiou Natural Color poskytuje v porovnaní s ostatnými kazetami radu 9100 vernejšie zobrazenie farieb. Nová úroveň optickej čírosti vám pomôže lepšie sa sústrediť na prípravu zvárania, samotné zváranie, presné brúsenie a kontrolu práve dokončených zvarov.

Nový pohybový senzor okamžite zapne zvárací filter pri akomkoľvek pohybe. Zakaždým, keď si nasadíte kuklu, sa kazeta 9100XXi okamžite prepne na nastavenie, ktoré bolo naposledy použité. V prípade, že pohybový senzor nedetekuje pohyb po určitý čas, automaticky kazetu vypne.

Novo navrhnutá predná strieborná krycia časť zahŕňa vonkajší ovládací prvok, ktorý umožňuje rýchly a ľahký prístup k režimu brúsenia ak 2 pamätiam s uloženými parametrami pre zváranie (úroveň zatemnenia, citlivosť, oneskorenie). Stlačením tlačidla prepnete kuklu do režimu brúsenia so stupňom zatemnenia DIN 3. Ďalšie stlačenie tlačidla vráti kazetu do zváračského módu. Dlhým stlačením tlačidla (2 až 3 sekundy) prepínate medzi uloženými pamäťami. Ovládanie je jednoduché aj vo zváračských rukaviciach.

Technické parametre:
Typ kukly: samostmievacie
Optická kvalita: 1/1/1/2
Počet senzorov: 3
Rozmery priezoru: 73 x 107 mm
Zatemnenie v základnom stave: 3 DIN
Zatemnenie v aktívnom stave: 5, 8, 9 - 13 DIN
Ovládanie zatemnenia: vnútri na kazete, plynulé
Ovládanie citlivosti: vnútri na kazete, plynulé
Ovládanie oneskorenia (zosvetlenia): vnútri na kazete
Zapnutie/vypnutie: automatické
Režim brúsenia: ÁNO
Napájanie: batéria s možnosťou výmeny
Typ batérie: CR2032 (2 kusy)
Hmotnosť: 0,560 kg