Zváracia kukla CleanAir Verus Air

Zváracia kukla CleanAir Verus Air

Zváračská kukla s inovatívnou integrovanou distribúciou vzduchu zvyšuje pohodlie používateľa a ochranu dýchacích ciest. Kukla je vyvinutá na použitie v kombinácii s filtračno-ventilačnými systémami CleanAIR na ochranu dýchacích ciest alebo so systémami CleanAIR na prívod vzduchu s konštantným tlakom. Profesionálna výklopná zváracia kukla vhodná na väčšinu metód zvárania, ako je MIG/MAG, TIG, plazmové rezanie a zváranie, drážkovanie a zváranie uhlíkovou elektródou a rezanie plameňom. Nie je vhodná na zváranie laserom.

  • Pokročilý systém distribúcie vzduchu v dýchacej zóne poskytuje najvyššiu ochranu dýchacích ciest. Pre maximálny komfort môžete nastaviť prúdenie vzduchu celkom v 3 zónach - v spodnej časti kukly, v hornej časti kukly alebo po stranách.
  • Samostmievacia kazeta TRUE COLOUR s najvyššou optickou triedou 1/1/1/1. Veľké zorné pole 98 x 62 mm. K dispozícii je až 10 stupňov stmavenia. 4 snímače na stabilnú detekciu oblúka. Lupa sa dá jednoducho namontovať na kazetu. Inteligentné napájanie - automatické zapnutie, automatické vypnutie )po 30 neaktívnych minútach).
  • Rýchla a jednoduchá výmena všetkých náhradných dielov.
  • Kryt je plne nastaviteľný - ovládanie sklonu a nastavenie prúdenia vzduchu v kryte je prístupné z vonkajšej strany krytu.