Sherman Samostmievacia kukla V6a

Automatická zváračská kukla Sherman-profi V6a je určená na ochranu očí a tváre pred iskrami, rozstrekom a škodlivým žiarením pri elektrickom zváraní, spájkovaní, spájkovaní a brúsení.

Automatický zatemňovací filter sa po zapálení oblúka automaticky zmení zo svetlého na tmavý a po zváraní sa opäť rozsvieti. Použitie technológie plného farebného mapovania TRUE COLOR zaisťuje vysoký komfort práce.

Zváracia kukla V6a má tri vonkajšie gombíky, ktoré umožňujú nastavenie úrovne odtieňa od 5 do 13 podľa DIN, plynulé nastavenie citlivosti reakcie fotosenzorov na intenzitu oblúka pri zváraní a plynulé nastavenie doby oneskorenia pre prepínanie tmavý/svetlý stav. Je tiež možné zvoliť režim brúsenia, v ktorom sa odtieňový filter prepne do svetlého stavu bez možnosti nastavenia odtieňa

Štyri fotosenzory zaručujú správnu funkciu kukly za všetkých podmienok a pozícií, čo je dôležité najmä pri zváraní nízkymi prúdmi.

Vďaka extra veľkému zorníku 100 x 97 mm má kukla V6a mimoriadne veľké zorné pole.

Zváracia kukla V6a je vybavená pokročilou, pohodlnou a ergonomickou pokrývkou hlavy, ktorá umožňuje dokonalé prispôsobenie a plné nastavenie polohy prilby. Špeciálny naklápací systém mení ťažisko helmy vzhľadom na hlavu zvárača.

Na vnútornom ovládacom paneli je tlačidlo"Test" čo vám umožní skontrolovať správnu funkciu filtra a LED stavu nabitia batérie. Kukla Sherman-profi V6a poskytuje kompletnú ochranu očí a tváre pred ultrafialovým a infračerveným žiarením. Úroveň ochrany proti UV/IR žiareniu je 16 (DIN), aj keď sa filter rozsvieti.

Zváracia kukla je pripravená na okamžité použitie, stačí ju iba prispôsobiť veľkosti hlavy zvárača a výber a nastavenie príslušných prevádzkových parametrov.

Technicné parametre:
Rozsah odtieňov: 5 - 13 podľa DIN
Doba zopnutia - svetlo/tma [s]: 1/30 000
Doba prepínania - tma/svetlo [s]: 0,2 - 0,8
Nastavenie citlivosti: plynulé
Zváranie/brúsenie: ÁNO/ÁNO
Počet foto senzorov: 4
Zorné pole [mm]: 100 x 97
UV/IR ochrana: 16 podľa DIN
Tma vo svetlom stave: 4 podľa DIN
Optická trieda filtra: 1/2/1/2
Napájanie: Fotovoltaické
Zapnuté/vypnuté: Automatický
Pracovná teplota [°C]: -5 ÷ +55
Hmotnosť [kg]: 0,55