Könner & Söhnen Naftová elektrocentrála KS 9200HDE ATSR

Naftová elektrocentrála KS 9200HDE ATSR.

ZNAČKOVÉ MOTORY:

  • Motory pre dieselové aj benzínové elektrocentrály sú vyrábané pod licenciou DIMAX Int. GmbH a sú označené vlastnou značkou s logom. U všetkých modelov umožňuje výkonová rezerva motora vo vzťahu k alternátoru vydávať deklarované napätie a udržovať jeho stabilitu v celom rozsahu napätia. Všetky motory sú testované na dlhodobú nepretržitú prevádzku , potom sú rozobrané a preverené na závady. Každý motor a každá elektrocentrála má vlastné sériové číslo, ktoré nám umožňujú kontrolovať kvalitu výroby a služieb. Motory spĺňajú všetky medzinárodné a európske normy kvality, účinnosti a ohľaduplnosti k životnému prostrediu (vrátane úrovne škodlivých emisií a hluku).

KRYT:

  • Celoročný kryt, ktorý tlmí hluk a je odolný voči vonkajšiemu poškodeniu, poskytuje účinnú ochranu elektrocentrály a predlžuje jej životnosť. Skriňa je vybavená držadlami a kolieskami pre ľahký pohyb.

SUPER TICHÁ:

  • Vďaka dvojitému tlmiču majú elektrocentrály super tichý (s maximálnym výkonom pre jednovalcový motor) pokročilý systém redukcie hluku, ktorý zaručuje minimálnu hladinu hluku Lpa (7 m) 64 dB aj pri maximálnom zaťažení. Vďaka dvojkomorovému puzdru majú tieto modely lepšiu vnútornú distribúciu tepla, čo výrazne zvyšuje životnosť elektrocentrály.

ERGONOMICKÝ OVLÁDACÍ PANEL:

  • Pohodlný a ergonomický ovládací panel umožňuje ľahké ovládanie celej jednotky a nevyžaduje ďalšie zručnosti. Moderný inteligentný LED displej vždy indikuje počet odpracovaných hodín, frekvenciu a výstupné napätie. Informácie na displeji pomáhajú regulovať záťaž zariadenia a včas zaistiť údržbu elektrocentrály, čím sa predlžuje jej životnosť.

ATS VÝSTUP - KS ATS4/63HD:

  • Jednotka ATS (Automatic Transfer Switch) automaticky spustí elektrocentrálu a prenesie na ňu záťaž, keď je odpojený hlavný napájací zdroj, a automaticky zastaví elektrocentrálu, akonáhle je obnovený centrálny napájací zdroj.

FUNKCIA PREDHRIEVANIA:

  • Všetky elektrocentrály rady Heavy Duty sú vybavené funkciou predhrievania , ktorá umožňuje ľahké spustenie elektrocentrály v zime.

POJAZDOVÉ KOLESÁ:

  • Skriňa elektrocentrály je vybavená transportnou súpravou so 4 kolesami pre pohodlný pohyb jednotky.

Technické parametre:
Napätie, V: 230
Max. výkon, kW: 6.8
Menovitý výkon, kW: 6.5
Frekvencia, Hz: 50
Prúd, A (max): 29.37
Zásuvky: 1×32А (230V), 1×16А (230V)
Objem palivovej nádrže, l: 15
LED displej: napätie, frekvencia, pracovný čas
Hladina hluku Lpa (7m)/Lwa, dB: 64/88
Zásuvka 12V, A: 12/8.3
Model motora: KS 540HD
Typ motora: Diesel, jednovalcový, štvortaktný, vzduchom chladený
Výkon motora, HP: 14
Objem kľukovej skrine, l: 1.65
Objem valca motora, cm3: 531
Regulátor výstupného výkonu: Intelligentes AVR-System
Štart motora: elektrický
Faktor sily, cos φ: 1
Predhrievač: +
Akumulátor, Ah: 30
ATS výstup: +
Čisté rozmery (D*Š*V), mm: 890x520x690
Hrubé rozmery (D*Š*V), mm: 950×565×750
Čistá hmotnosť, kg: 170
Hrubá hmotnosť, kg: 180
Ochranná trieda: IP23M