Könner & Söhnen Naftová elektrocentrála KS 9300 DE-1/3 ATSR SUPER S (EURO V)

Könner & Söhnen Dieselová elektráreň KS 9300 DE-1/3 ATSR SUPER S (EURO V). Dieselový generátor KS 9300DE-1/3 ATSR Super S je ideálny na použitie na miestach, kde dochádza k častým výpadkom elektrickej energie. Je vybavený výstupom ATS na pripojenie automatického prenosového spínača (ATS), ktorý umožňuje automatické spustenie v prípade prerušenia dodávky elektrickej energie, čo je výhodné pri použití v súkromnom sektore a v poľnohospodárstve (farmy, skleníky, sklady), v administratívnych a vzdelávacích zariadeniach a mnohých ďalších. Je nevyhnutné, aby boli energetické systémy budov vybavené núdzovým zdrojom, ktorý môže v prípade výpadku hlavnej siete napájať osvetlenie a ventilačné systémy, ako aj servery uchovávajúce dôležité informácie.

VYSOKO VÝKONNÝ MOTOR:

  • Každý motor "Könner & Söhnen" má výkonovú rezervu. Vysoko výkonné motory Könner & Söhnen bezpečne dodávajú stanovený výkon! V dieselových generátoroch Könner & Söhnen sa používa automatická regulácia zvýšenia výkonu (AVR). Zabezpečuje konštantné výstupné napätie 230 V a je vybavená systémom ochrany proti skratu.

VTS SYSTEM:

  • Univerzálne generátory 2 v 1 sú vybavené jedinečným systémom prepínača napätia (VTS), ktorý umožňuje používať generátor v jednofázovom (230 V) aj trojfázovom (400 V) režime prakticky bez straty výkonu. Každý režim má svoje vlastné ističe. Nie je potrebné kupovať dva samostatné generátory pre jednofázové a trojfázové zaťaženie.

VÝSTUP ATS - PC ATS 4/63HD:

  • Jednotka ATS (automatické prepínanie na núdzové napájanie) automaticky spustí generátor a prenesie záťaž pri prerušení hlavného napájania a automaticky zastaví generátor po obnovení hlavného napájania.(nie je súčasťou dodávky)

PREDĹŽENÁ ŽIVOTNOSŤ MOTORA:

  • HEAVY DUTY olejové generátory sú vhodné nielen ako záložný zdroj energie, ale aj na plnú nepretržitú prevádzku. Životnosť motora je viac ako 3 000 prevádzkových hodín, čo potvrdzujú viachodinové alebo viacstupňové testy a záruka. Táto životnosť motora platí za predpokladu, že motory sú správne prevádzkované a bežne udržiavané.

ERGONOMICKÝ OVLÁDACÍ PANEL:

  • Používateľsky prívetivý ergonomický ovládací panel umožňuje jednoduché ovládanie a nevyžaduje si žiadne ďalšie zručnosti. Moderný inteligentný LED displej vám vždy zobrazí hodnoty prevádzkových hodín, frekvencie alebo napätia. Zobrazené informácie vám pomôžu správne vyhodnotiť stav nabitia generátora a vykonať včasnú údržbu, čím sa predĺži životnosť stroja.

FUNKCIA PREDHRIEVANIA:

  • Všetky elektrocentrály radu Heavy Duty sú vybavené funkciou predhrievania, ktorá uľahčuje spustenie generátora v zime.

DVOJITÁ ZVUKOTESNÁ SKRIŇA:

  • Elektrocentrály radu KS 9300 sú vybavené dvojitým zvukovoizolačným krytom odolným voči vandalizmu. Tieto modely majú vo vnútri vylepšený rozvod tepla, čo zvyšuje aj ich životnosť.

PREVÁDZKOVÝ KIT:

  • Skriňa generátora je vybavená prepravnou súpravou, ktorá obsahuje 4 kolieska a 2 držadlá na jednoduchú manipuláciu.

Technické údaje:
Napätie: 230 V/400 V
Maximálny výkon (230 V/400 V): 6,5/7,5 kW
Menovitý výkon (230 V/400 V): 6,0/7,0 kW
Frekvencia: 50 Hz
Menovitý prúd: 28.26 / 13,54 A
Zásuvky: 1 x CEE 230 V 32 A, 1 x CEE 400 V 16 A
Priemerný pracovný čas (50 % výkonu): 11,1 h
LED displej:
Hladina hluku Lpa (7 m)/Lwa: 68/93 dB
Zásuvka 12V: 12 / 8,3 A
Model motora: KS 520HD-V
Typ motora: Diesel, jednovalcový, štvortaktný, vzduchom chladený
Výkon motora, HP/kW: 18,0/13.24
Funkcia predhrievania: Áno
Objem palivovej nádrže: 20 l
Objem olejovej nádrže: 1,65 l
Zdvihový objem motora: 498 cm3
Regulátor napätia: Inteligentný systém AVR
Štartér: Elektrický
Batéria, Ah: 30
Pripojenie ATS: Áno
Rozmery: 1080x550x800 mm
Čistá hmotnosť: 168 kg
Trieda ochrany: IP23M